– Jesse har vært uheldig. Han er i troppen

Publisert Sist oppdatert

Det ble ingen ordentlig pressekonferanse før onsdagens kamp mot Everton. I stedet holdt Ole Gunnar Solskjær en egen liten seanse om Everton-kampen rett etter pressekonferansen om Leeds-kampen.

Da handlet det litt om de som ikke var med mot Leeds, litt om betydningen av et trofé og litt om Jesse Lingard.

– Hvorfor spilte ikke Mason søndag? Er han klar onsdag?

– Mason var frisk nok til å spille. Han var på benken. Luke gikk av med en skade, det måtte vi ta hensyn til, mens Edinson har vært ute en stund. Det var viktig å få ham i gang, mens Bruno er en av dem jeg må beskytte.

– Det ble bare ikke aktuelt med Mason i denne kampen, men han vil være med i troppen mot Everton med mindre det skjer noe de nest dagene.

AKTUELL IGJEN MOT EVERTON: Mason Greenwood.

– Er det viktigere enn noen gang å vinne det første trofeet?

– Ja, selvfølgelig. Det er målet vårt. Vi ønsker å forbedre oss hver eneste sesong, og å forbedre oss i ligacupen vil være å nå finalen. Er vi først der så er det også kun én ting som teller – å vinne finalen.

– Jeg husker selv mitt første trofé, og selv mot slutten av karrieren min, var det ikke finalen i 2006 hvor Patrice Evra og Nemanja Vidic vant ligacupen. Jeg tror det var deres første trofeer, og det gir noe til et lag. Derfor er vi desperate etter å få fingrene våre på et trofé. Disse spillerne er desperate etter å lære hvordan de skal vinne.

– Kan det bli et comeback mot Everton for Jesse Lingard?

– Jesse vil være med i troppen. Han har jobbet hardt på trening. Han har vært veldig uheldig med å måtte være i isolasjon noen ganger etter å ha vært nær en coronasmittet person. Han har ikke hatt det selv. Han har imidlertid jobbet hardt, og han kommer definitivt til å være en del av onsdagens tropp, sa Solskjær.

LES OGSÅ: Dette er alternativene hvis han vil bytte alt

Powered by Labrador CMS