– Vil gå rett inn i treneryrket

Wayne Rooney drømmer om å bli trener når karrieren som spiller er over. Han forteller at en retur til en av sine gamle klubber frister.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney spiller for tiden fotball for DC United i USA, hvor han glimtvis viser at han har noe å gjøre i en liga hvor tempoet er litt hyggeligere enn i Premier League. 

I et intervju gjort med BBCs Eddie Hearn for podkasten No Passion, No Point, forteller Rooney at han ønsker å jobbe videre med fotball, også når han legger fotballskoene på hyllen.

– Jeg sikter på å gå rett inn i treneryrket etter at jeg er ferdig med å spille, så får vi se hvilke muligheter som byr seg, sier Rooney.

MESTSCORENDE: Med sine 253 mål er det ingen spillere i klubbens historie som har funnet nettmaskene flere ganger enn Rooney. Nærmest er Sir Bobby Charlton på 249.

– Det hadde vært fint å havne i Everton eller Manchester United. Man elsker familien sin ubetinget, litt sånn er det med Everton, forteller Rooney om barndomsklubben. 

Selv om Rooney er ivrig etter å begynne en trenerkarriere ønsker han å spille så lenge kroppen tåler det.

– Jeg har to år igjen her, og avhengig av hvordan kroppen holder seg etter kontrakten vil jeg bestemme meg for om jeg skal spille mer eller legge opp. Jeg skal fullføre spillerkarrieren her, så ser jeg hvilke tilbud som dukker opp. 

Kan han være et nyttig tilskudd til trenerteamet i Manchester United?

Powered by Labrador CMS