På sjuendeplass igjen

Og avstanden øker til fjerdeplassen.

Publisert Sist oppdatert

United spiller ikke denne helgen, som følge av Manchester Citys ligacupfinale mot Sunderland, og Liverpool og Everton fikk dermed sjansen til å sette ytterligere press på United.

Liverpool spilte borte mot Southampton, noe som fort kunne bli en tøff kamp, men scouserne gikk til pause med en 1-0-ledelse etter at Suárez «endelig» scoret igjen. Men Southampton hadde dominert kampen, og Liverpool har slitt litt i andreomganger, så håpet om poengtap var fortsatt der.

Men Raheem Sterling scoret kort tid etter at han kom innpå, før Steven Gerrard scoret på straffespark rett før slutt. 3-0 til bortelaget Liverpool ble sluttresultatet. Avstanden ned til United er med det på hele 14 poeng. United har en hengekamp, naturligvis, men den er mot Manchester City.

Everton har i tillegg passert United igjen, og er nå tre poeng fremfor. Everton har også en utsatt kamp, mot Crystal Palace hjemme, og har altså like mange kamper spilt som United. United er med det nede på sjuendeplass igjen.

Manchester United v Arsenal - Premier League
TREDJEPLASS: Er Arsenal laget United har størst sjanse til å ta igjen nå?

Liverpool er nå oppe på andreplass, og det er Manchester City som innehar fjerdeplassen, tolv poeng fremfor United. Siden City har to hengekamper er det kanskje vel så naturlig å se opp mot Arsenal på tredjeplass for optimistiske United-supportere, altså.

Som Liverpool er de 14 poeng fremfor United, med én kamp mer spilt. Dette etter å ha tapt på bortebane mot Stoke.

Powered by Labrador CMS