raahs3

– Han er en eksepsjonell spiller

Publisert Sist oppdatert

Kvelden før kvelden møtte Xavi og Jules Koundé pressen før laget trente på Old Trafford senere på kvelden.

Et av samtaleemnene på pressekonferansen som nesten var umulig å unngå, var formspilleren Marcus Rashford. Xavi føyer seg til skrytekoret da han snakket om engelskmannen.

– Rashford er en eksepsjonell spiller og nå er han også i en ekstraordinær form. Han kan være forskjellen for United. Vi må være på vakt når han er på banen, men samtidig så er laget viktigere enn individuelle spillere. 

Manchester United v Leicester City - Premier League
RASHFORD: Kan bli tungen på vektskålen for United mor Barcelona torsdag kveld.

Koundé slet til tider massivt med å håndtere nettopp Rashford og var involvert i en kontroversiell situasjon da Rashford gikk i bakken på vei gjennom alene med keeper, men dommeren valgte å la fløyten forbli ublåst. Franskmannen innrømmer at Rashford er vanskelig å håndtere.

– Jeg synes han er en veldig god spiller. Han kan gjøre mye forskjellig, han er så rask som gjør han veldig vanskelig å spille mot. Han er også god til å finne rom, som gjør at det er utfordrende, men også spennende å spille mot han. Dette er grunnen til at vi spiller og det er vårt oppdrag å gjøre det vanskelig for United å finne ham. 

LES OGSÅ: – Det handler ikke om anerkjennelse, det handler om troféer

 

Powered by Labrador CMS