Misfornøyd med resultatet

Men Mourinho hyller Rashford og avslører hvor mye unggutten øver på frispark.

Publisert Sist oppdatert

En strålende frisparkperle fra Marcus Rashford sørget for 1-0 mot Celta Vigo i Spania torsdag kveld.

Dermed har United et viktig bortemål og en ettmålsledelse før returoppgjøret på Old Trafford neste uke.

Men hva sier José Mourinho og spillerne etter kampen?

José Mourinho

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen, men ikke så fornøyd med resultatet. Det burde allerede vært 2-, kanskje 3-0, til pause. Nå er resultatet vidåpent, men vi spilte godt nok til å avgjøre det her i dag.

– Rashford er bare 19, men han elsker fotball. Han står igjen i en halvtime på trening for å trene på disse frisparkene. Han jobber, jobber og jobber. Han er veldig moden. La oss glemme alderen.

– Han startet kampen med litt smerter, og med mye løping og hard jobbing byttet vi inn Martial fordi vi trodde vi fremdeles kunne score flere mål.

– Vi bommet på sjanser, men Celta var veldig gode. De var sterke og kompakte – og atmosfæren var god. De er vanskelige å møte på grunn av måten de forsvarer seg på. Vi spilte veldig bra, og måtte også trosse en veldig svak United-historikk i Spania.

HERRERA: Spilte 90 minutter torsdag.

Paul Pogba og Ander Herrera:

Herrera: – Det er ikke så enkelt å kontrollere kamper mot et sånt lag. De scorer nesten hver kamp og har mange kreative spillere. Vi slipper ikke til så mange sjanser, i tillegg til at vi skaper noen store sjanser. Marcus scorer også et fantastisk mål.

– Atmosfæren var bra, og supporterne var respektfulle. Det er godt å være tilbake i Spania, men nå er jeg veldig glad på Manchester Uniteds vegner. Det er første gang Celta spiller en semifinale i europeisk sammenheng, så de kommer til å gjøre alt for å vinne i returkampen.

Paul Pogba var tilbake i aksjon torsdag, og leverte en god forestilling mot Celta Vigo.

Pogba: – Som jeg alltid sier: på banen tenker vi ikke på alderen. Rashford har hatt en god sesongen, sier Paul Pogba, og legger til:

– Vi har alltid mange sjanser. Og det har skjedd mange ganger denne sesongen at vi ikke scorer mange mål til tross for alle sjansene. Ligakampene er fremdeles viktige, og vi ønsker å vinne. Vi må spille med hodet også – det er en bortekamp.

Ansvarlig redaktør, Dag Langerød:

Powered by Labrador CMS