pgearenar

Maks 2000 billetter til hvert finalelags supportere

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er ventet å havne i Europa League-finalen etter å ha vunnet 6-2 i den første semifinalekampen mot Roma forrige torsdag.

Tirsdag formiddag sendte klubben ut informasjon om eventuelle billetter til finalen i Gdansk, i tilfelle ting går som forventet i den italienske hovedstaden denne torsdagen.

Polske myndigheter har bekreftet til UEFA at det vil bli gjort tilgjengelig billetter for 9500 tilskuere, med maksimalt 2000 billetter til supporterne fra hvert finalelag.

Supportere fra utsiden av Polen må innrette seg etter de grenserestriksjonene og kravene som er i bruk på finaletidspunktet, og det kommer ikke til å gjøres unntak for billettholdere verken av UEFA eller polske myndigheter, skriver United. Tilgang til stadion vil bli gitt ut fra lokal lovgivning på det tidspunktet. I løpet av denne uka skal det visstnok komme informasjon om dette fra lokale myndigheter, og det kan være at det vil være behov for å være enten vaksinert eller å kunne vise til en negativ test for coronaviruset.

Manchester United v AS Roma - UEFA Europa League Semi Final: Leg One
PÅ VEI MOT EUROPA LEAGUE-FINALE: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United vant 6-2 mot Roma forrige torsdag. Her fra like før kampstart.

United vil komme med mer informasjon etter om hvordan alt skal gjøres om United kommer til finalen, og forventningen er at Uniteds egendistribusjon av billetter vil basere seg på tidligere turer til kamper i europeiske turneringer, men at det hele vil skje annerledes enn under normale omstendigheter. Klubben ber supportere om å se etter oppdateringer fra manutd.com/europeanaway om det blir finale.

Videre minner de om at den britiske regjeringen innen mandag 10. mai skal annonsere planer om hvordan det skal fungere med utenlandsreiser.

Powered by Labrador CMS