EM-troppene: «Basti» rakk det!

United-spillerne som er klare for Frankrike-EM.

Publisert Sist oppdatert

Usikkerheten har hengt i luften helt siden Bastian Schweinsteiger i april, på trening med det tyske landslaget, slo opp igjen kneskaden som i over to måneder hadde holdt ham utenfor Uniteds førstelag.

Frykten var at han ikke ville klare å bli restituert i tide til å nå sommerens EM-sluttspill. I dag, elleve dager før mesterskapet blåses igang, kom imidlertid bekreftelsen på at «Der Fussballmeister» klarte det, og er innlemmet i landslagssjef Joachim Löws tyske 23-mannstropp.

Smalling, Rooney og Rashford for England

De Gea for Spania…

Tidligere tirsdag ble også den spanske EM-troppen offentliggjort, selvsagt med David De Gea som en av de 23. At han er eneste United-representant i Vincente Del Bosques tropp, ble vi klar over allerede da den preliminære troppen ble presentert uten tegn til verken Juan Mata eller Ander Herrera.

Martial – og Schneiderlin(!) for Frankrike…

Anthony Martial sto over mandagens privatlandskamp mot Kamerun (3-2) med skade, uten at det ifølge hans sjef, Didier Deschamps, var fare for EM-deltakelsen. Og Deschamps holdt ord da han i formiddag offentliggjorde den franske troppen. Martial er inne, og det samme er hans klubbkamerat Morgan Schneiderlin. Han kom med på overtid, som følge av skade på Lassana Diarra.

Darmian for Italia…

Heller ikke Matteo Darmian har blitt oversett foran sommerens store mesterskap. Han er – som forventet – en av påtroppende Chelsea-manager Antonio Contes betrodde «Azzurri».

McNair for Nord-Irland…

Paddy McNair har storspilt for de grønne fra nord, og var selvskreven i Michael O’Neills tropp.

Fellaini for Belgia…

Og selvskreven var også storvokste Marouane Fellaini i den belgiske troppen.

Powered by Labrador CMS