Rashford til EM!

Frankrike-tur heller enn planlagt USA-ferie på Uniteds 18 år gamle spissensasjon.

UEFA_Euro_2016_LogoEtter at Rashford for to uker siden ble belønnet med en plass i Roy Hodgsons preliminære 26-mannstropp, har det vært knyttet stor spenning til hvorvidt han også ville bli innlemmet i den endelige 23-mannstroppen, den som skal representere England under sommerens store begivenhet.

Ved hjelp av et godt hode og to kjappe føtter, har Rashford selv argumentert særdeles overbevisende for en Frankrike-tur.
Det gjorde han ikke minst fredag kveld, da han fikk sin landslagsdebut i vennskapskampen mot Australia. Ikke bare storspilte han og ble utropt til Englands bestemann, men han sørget også for å tegne seg på scoringslisten med en fulltreffer allerede etter 137 sekunder.

– For en debut(!), strålte Roy Hodgson etterpå, og vedgikk at Rashford var en reell EM-kandidat.

Og tirsdag ettermiddag kom bekreftelsen: I den melder FA at den unge United-spilleren er en av de 23 som har blitt funnet verdig en plass i den engelske EM-troppen. Der har han som ventet fått selskap av to klubbkamerater, Chris Smalling og kaptein Wayne Rooney. Vi gratulerer!

NB: I tillegg til Fabian Delph, som allerede før helgen måtte trekke seg på grunn av skade, har også Daniel Drinkwater og Andros Townsend måttet forlate den engelske leiren.

sr
CHRIS SMALLING og WAYNE ROONEY jubler etter å ha fått plass i EM-troppen.