– Vi måtte vinne

United-sjefen om seieren mot Norwich.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson fikk se Shinji Kagawa briljere og Wayne Rooney score et vakkert mål på Old Trafford lørdag ettermiddag.

United-sjefen var fornøyd med det laget hans presterte, og sa at alt fokus lå på Norwich-kampen.

– Vi viste god lagånd, besluttsomhet og vi jobbet hardt. Vi tenkte ikke på tirsdag – vi måtte vinne i dag, sa skotten til MUTV.

Shinji Kagawa briljerte på Old Trafford, og scoret hele tre ganger foran hjemmepublikumet. Han ble dermed den første asiatiske spilleren til å score hattrick i Premier League. Ferguson skryter av hvordan japaneren er i stadig utvikling.

– Han er i stadig bedre form etter at han var ute en stund. Neste år vil han være mye, mye bedre, sa Ferguson fornøyd.

– I første halvdel av andre omgang trodde jeg ikke vi kom til å vinne 4-0, men da vi flyttet Kagawa inn sentralt forandret kampen seg. Det gjorde forskjellen for oss, og han endte opp med et hat-trick.

Giggs ville fått sin 1000. United-kamp om han hadde fått spille i dag, men var ikke i troppen. Ferguson fortalte at waliseren vil bli involvert i tirsdagens returoppgjør mot Real Madrid.

– Han vil være involvert på tirsdag, sa skotten, og la til:

– Vi kunne ikke ta fra ham den muligheten. Han fortjener det!

Robin van Persie fikk spille 60 minutter lørdag, noe som overrasket mange. Skotten forteller at det gikk som planlagt med nederlenderen.

– Vi ble enige om å la Robin spille én time i dag. Han har det bra, betrygget Ferguson.

Også Wayne Rooney kom på scoringslisten lørdag, og manageren fortalte at scoringer er viktig for selvtilliten til Rooney. Få kjenner den engelske spissen bedre enn Sir Alex, og skal man tro managerlegenden så kan vi vente oss flere gode prestasjoner fra kampens siste målscorer.

– Det vil gjøre ham godt. Selvtillit er en viktig del av Waynes spill. Han har mistet 2-3 kamper med sykdom, men har jobbet hardt og han scoret et mål som vil hjelpe oss alle.

Powered by Labrador CMS