Unggutt forlater klubben etter seks år

Publisert Sist oppdatert

Den nordirske 22-åringen, Ethan Galbraith forlater United etter seks år i klubben. Det bekrefter han selv på sine sosiale medier.

«Etter seks år, har tiden kommet for å forlate denne praktfulle klubben.

Jeg vil takke klubben, trenerteamet og spillerne for å ha hjulpet meg til å bli en bedre spiller, en bedre person og for å få meg til å føle meg hjemme.

Min første ambisjon som gutt var å bli en profesjonell fotballspiller, og jeg er evig takknemlig overfor klubben for å ha gitt meg muligheten og støtten til å oppfylle den drømmen. Det har vært et privilegium, og jeg føler meg veldig heldig som har fått representere klubben.

Jeg går inn i neste kapittel av karrieren min som en mer moden og avrundet person, og jeg er spent på hva som skjer videre…»

Galbraith har vært på lån til Salford City i League Two denne sesongen og har spilt 38 kamper. På disse kampene har det blitt fire mål og tre målgivende pasninger.

I løpet av sine seks år i United har han også vært utlånt til Doncaster Rovers. Der spilte han 33 kamper og scoret ett mål.

Ethan Galbraith rakk bare å få en opptreden for Uniteds A-lag, og den opptreden ble kort. Midtbanespilleren kom inn i minutt 89 i Europa League-kampen mot Astana i 2019. 

Powered by Labrador CMS