Skrev kontrakt med Englands kaptein

Først Ethan Galbraith. Så James Garner.

Publisert Sist oppdatert

Toppbildet er hentet fra www.manutd.com.

I disse dager handler mye om hva José Mourinho og Manchester United kommer til å foreta seg på overgangsmarkedet i sommer.

En noe skuffende sesongavslutning har ført til spekulasjoner om store kjøp i sommer, men United har startet med å promotere spillere fra egne rekker.

Ethan Galbraith, bare 17 år, signerte nemlig sin første proffkontrakt med klubben her om dagen.

Onsdag gjorde James Garner, kaptein for Englands U17-landslag, det samme.

– Det er dette jeg har jobbet for siden U8- og U9-laget. Jeg er så stolt for meg selv og familien, men jeg tror at dette bare er starten, sier Garner som skrev under på kontrakten på Old Trafford.

– Det gjør det enda mer spesielt.

– Men å vinne ligaen, å ha en god sesong og å bli nominert til tittelen «Årets spiller» og så skrive under på denne kontrakten avslutter en perfekt sesong for meg, sier Garner til manutd.com.

 

Galbraith, som også spilte EM for Englands U17-landslag, ble en del av Uniteds akademi før den foregående sesongen, og har vært en sentral brikke i Kieran McKennas lag som til slutt endte som serievinnere.

I aksjon: Ethan Galbraith på treningsfeltet med U18-laget.

Galbraith spilte 15 kamper, hvorav ti av disse var fra start, og har selv store ambisjoner for veien videre.

– Jeg er veldig stolt, og ønsker bare å pushe videre nå. Det siste året har vært fantastisk, vi vant ligaen og jeg traff godt med skuddet mitt mot City, sa Galbraith til klubbens offisielle hjemmeside.

Skuddet unggutten refererer til, var hans første mål for klubben, som også sikret Uniteds seriegull:

– Jeg visste ærlig talt ikke hva jeg drev med da jeg feiret, det var mitt første mål for klubben og alt var utrolig spennende, la Galbraith til.

 

Powered by Labrador CMS