– Erling har hatt en fin utvikling …

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær ble selvsagt spurt om Erling Braut Haaland da han snakket med Viasport og Jan Åge Fjørtoft etter kampen mot Colchester.

Nordmannen virket ikke å være særlig giret på å bekrefte noe, etter Fjørtofts noe intrikate spørsmål som til slutt egentlig kunne oppsummeres som «hvor stor er sjansen for at United signerer Haaland?».

– Vi leiter etter gode spillere hele tida. Erling har hatt en fin utvikling, så han får utvikle seg videre der han bestemmer seg for.

– Jeg trenger ikke å snakke så mye om han, men vi som lag ser alltid etter spillere som kan komplementere de andre vi har, og så får vi se hva vi ender opp med.

Fjørtoft spurte videre Solskjær om hva han mente med kommentaren sin om at Haaland skal gjøre hva han føler for.

– Det er jo det viktigste med alle spillerne det, uansett hvor de er hen, at de trives der du er, sa United-manageren.

Mer konkret ville han ikke være om Braut Haaland, kanskje ikke helt uventet.

LES OGSÅ: Solskjær om trekningen: – Vi gleder oss

DEMPER IKKE OVERGANGSRYKTENE: Solskjær ville ikke si så mye om denne mannen, men uttalelsene demper nok ikke akkurat overgangsryktene heller.

Viktig å bli vant til å vinne

I kampprogrammet skrev Solskjær om betydningen ligacuptriumfen i 2006 hadde for de unge United-spillerne, og Fjørtoft spurte Solskjær om dette.

– Det er viktig for spillere å bli vant til å vinne. Hvis en vinner, så kan det bli en vane. Vinne hver helg, vinne i midtuker, vinne troféer. Blir du sulten av det, og får du smaken av det, så får du bare mer lyst til å få flere.

– Stabiliteten får du sjeldent med unggutter. Vi må gi dem tida til å lære, til å lære av sine feil, og i dag var det mye vi lærte. Vi spilte bedre i førsteomgang enn i andreomgang, men vi scorer ikke mål. Vi må bli mer effektive, men jeg er tålmodig, og klubben er tålmodige, men det er greit å få litt resultater på veien, og da… de utvikler seg hele tida, og det er en gruppe med fantastiske holdninger.

FIN SPILLERGRUPPE: Her representert ved Rashford, Greenwood, Young, Pereira og Martial.
Powered by Labrador CMS