rmerik2

Ten Hags dom: – Det er derfor vi ønsker en spiss

Publisert Sist oppdatert

United tapte 2-0 i nattas kamp mot et godt Real Madrid-lag.

Erik ten Hags utvalgte hadde sine sjanser, men som litt for ofte før – uten å ta dem. Før pause kunne både Alejandro Garnacho, Mason Mount og Marcus Rashford scoret, og etter hvilen var det mulighet for Bruno Fernandes, Garnacho igjen samt flere nesten-muligheter.

På motsatt side måtte André Onana, som spilte hele kampen i sin første kamp for United, plukke to baller ut av nettet.

– Når man spiller mot Real Madrid så vil man slippe til sjanser. Så gode er de, men totalt sett synes jeg at vi gjorde det ganske bra. Han (Onana) var også der da vi slapp til de sjansene vi gjorde, så alt i alt synes jeg det var en bra debut, sier United-manageren til MUTV.

– Samtidig var det ingen som dekket spilleren på bakre stolpe før 2-0, så vi har en del arbeid foran oss for keeper og backrekka. Det kan jo ikke skje, og sånt må løses, sa han på den offisielle pressekonferansen.

– Han er imidlertid en spiller vi kan bruke som en ekstra utespiller bakerst, noe som definitivt nå blir en del av strategien vår.

debut

Han var likevel klar på at i alle fall noe var bedre da Arsenal ble slått sist.

– Det gikk jo så raskt med skaden vår, og like raskt da de scoret, men så synes jeg at vi fant oss selv og tok kampen med dem – selv om det definitivt er rom for forbedring. Presspillet kan bli bedre. Det var jo mye bedre mot Arsenal.

– Vi kan også være mer kompakte og ha mer ro med ball. Likevel skapte vi sjanser, tre-fire store, men desssverre uten å score på dem. Vi må jobbe videre med avslutningene våre, sa han.

På BBCs spørsmål om det er misbrukte sjanser som mot Real Madrid som er grunnen til at han ønsker en ny spiss, var svaret klart nok:

– Absolutt!

United skal onsdag ha lagt inn et bud på 60 millioner euro for Atalantas danske spiss, Rasmus Højlund (20).

– Vi trenger flere spillere som er kapable til å score mål. Vi trenger flere som er komfortable én mot én. Vi hadde jo noen sånne situasjoner også i dag, med Rashford, McTominay og Garnacho. I slike situasjoner må du score,

– Det er likevel kamper som denne – med høyt nivå og høy intensitet – vi trenger for å bli klare til seriestart, sier han.

Uniteds neste kamp, den siste i USA, spilles natt til mandag i Las Vegas mot Borussia Dortmund.

MER OM KAMPEN:

KOMMENTAR: – Ikke bra, men en myte at det alltid går dårlig

SPILLERBØRS: – Dette var mer den Garnacho vi er blitt glad i

MAINOO SKADET:  – Ville se om ha kunne gjenta Arsenal-kampen

UNITED – REAL MADRID 0-2: Kampreferat

Powered by Labrador CMS