nederlandimporteneaugustseptember

Derfor følte Ten Hag seg trygg på å hente trio fra nederlandsk liga

Publisert Sist oppdatert

På del to av Erik ten Hags pressekonferanse ble overgangspolitikk et tema, og da spesifikt det at United nå har hentet tre spillere fra den nederlandske ligaen til Manchester United.

En av journalistene påpekte at noen spillere virkelig har slått til i England, som Luis Suárez og Ruud van Nistelrooy, mens andre har slitt voldsomt, som Davy Klaassen som Ten Hag jobbet med i Ajax. Spørsmålet hans var da:

– Hva var det som gjorde deg overbevist om at du kunne signere to eller tre spillere fra den nederlandske ligaen, og at de ville være kapable til å fungere i Premier League? 

– For det første er spillerne vi signerte landslagsspillere for landene sine. For det andre presterte de veldig godt i Champions League. For det tredje, når jeg så på individuelle ferdigheter, så er de kapable til å spille høyintensitetsfotball, svarte Ten Hag.

Lisandro Martínez spesielt har allerede imponert i Premier League, og Ten Hag ble videre spurt om det var viktig for ham å bygge laget rundt en slik «spillende» stopper.

Det bekreftet Ten Hag, men han påpekte at Martínez er mer enn det.

– Dere kan også se hans forsvarsegenskaper, hans tøffhet, hans posisjonering, måten han leser spillet på, og samspillet. Jeg vet hva han er i stand til å gjøre, det er det viktigste. Han gjør det godt, men han må gjøre det mye bedre.

 

martinez010922
VIKTIG SIGNERING: Lisandro Martínez.

Ten Hag ble også stilt spørsmål om Cristiano Ronaldo igjen, og da spesifikt hvordan Ten Hag skal håndtere ham.

– I managerjobben i England så vil en noen ganger ta armen rundt en spiller, mens andre spillere trenger kjeft. Dette er en ny situasjon for Cristiano, det med å være en innbytter. Tror du at han er typen som responderer på at du er en venn eller, på at du er en lærer? 

– Jeg kommer til å være hans venn, og noen ganger vil jeg være læreren hans, det kommer an på situasjonen. Men som vi alle vet, så hadde han ikke en sesongoppkjøring, og en kan ikke gå glipp av sesongoppkjøringen. Det er grunnlaget. Spesielt i måten vi spiller på, for vi spiller en annen type fotball sammenlignet med forrige sesong, så det kommer an på kravene, samarbeidet og kravene om bestemt posisjonering med og uten ball, og det andre er det fysiske, sa Ten Hag.

Ten Hag Ronaldo
TEN HAG OG RONALDO: Her fra St. Mary’s forrige helg.
Powered by Labrador CMS