GettyImages-1264692569

– Ten Hag har bedt om samtaler med samtlige United-spillere

Erik ten Hag akter å stille best mulig forberedt før han tar fatt på United-jobben i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Den kommende United-manageren skal allerede ha bedt Manchester United sette opp digitale møter med samtlige spillere der Ten Hag kan snakke med spillerne på tomannshånd.

SE OGSÅ: Ten Hag-diskusjon i «Monday, Bloody Hell»

Dette inkluderer også spillere som har utgående kontrakter eller trolig er på vei ut av klubben, skriver Daily Mirrors United-journalist David McDonnell.

Selv om Ten Hag ønsker å avslutte Ajax-oppholdet med å ta klubben til et nytt ligamesterskap, har han tydeligvis til hensikt å stille veldig godt forberedt til første arbeidsdag på Carrington i sommer. 

– Erik er særdeles nøye med planleggingen. Han ønsker å bli bedre kjent med mentaliteten til spillerne og situasjonen både de og klubben befinner seg i, og han ønsker å diskutere fremtiden deres for å se hvem som ønsker å bli og hvem som ønsker å dra videre. Han ønsker å gi alle en sjanse til å diskutere eventuelle problemer og utfordringer på tomannshånd før han kommer til klubben, slik at han kan få en mest mulig effektiv start når han kommer i sommer, sier en kilde i klubben til Mirror.

Ten Hag er kjent for å skape gode relasjoner til spillergruppen sin, og har fått mye ros for sin evne til å inkludere spillere som ikke spiller regelmessig. 

– Jeg er alltid konsentrert og fokusert på jobben jeg skal gjøre, det betyr ikke noe hva som skjer rundt meg, forklarte Erik ten Hag på pressekonferansen etter seieren mot NEC Nijmegen i helgen.

Ajax v Royal Standard de Liege - UEFA Champions League third round qualifying match
TYDELIG: Erik ten Hag skal allerede ha bedt United sette opp digitale møter mellom ham og spillerne slik at han stiller best mulig forberedt når han tar fatt på United-jobben.

I et intervju med den nederlandske avisa Trouw forklarte Ten Hag i forrige uke at fokuset hans er på Ajax, men 52-åringen kom også inn på Manchester United.

– Ja. Jeg stilte krav på forhånd om hvordan jeg vil jobbe. Om ikke de ble innvilget, så ville ikke jeg [gjort det]. Jeg er til syvende og sist ansvarlig, og jeg blir bedømt etter resultater. Jeg vil ikke være enehersker, jeg er opptatt av samarbeid, men å ha kontroll på overganger er en betingelse for meg.

Powered by Labrador CMS