Crystal Palace v Manchester United - Premier League

– Vi slo Arsenal uten Casemiro sist

Publisert Sist oppdatert

Poengdeling borte mot Crystal Palace.

Overtidsmål i mot etter strålende frispark.

Seiersrekken stanset på ni.

Erik ten Hag var misfornøyd med hvordan United ga bort ledelsen på tampen av kampen mot Palace, da han pratet med rettighetshaver etter kampen.

– Vi burde ha gått mer for å øke ledelsen, nå ble vi knallhardt straffet for å slippe inn et unødvendig mål.

–Når du slipper inn et mål ett eller to minutter før slutt er det vanskelig. Vi må lære av dette og i fremtiden sørge for at vi kan drepe kampene.

Casemiro er suspendert i kampen mot Arsenal på søndag. United-manageren ville ikke være med på at det var en unødvendig måte å pådra seg det gule kortet på.

– Han handlet på instinkt. Han gikk etter å ta ballen, men bommet. Det var en farlig situasjon og han instinktivt så stoppet han det han mente var en farlig mulighet [for Crystal Palace].

Og på spørsmål om hva det vil ha å si for Uniteds sjanser mot Arsenal på søndag:

– Forrige gang slo vi Arsenal, og det var uten Casemiro. Nå handler det om å gjøre det samme igjen.

– Vi ser fremover og spillerne må gjøre alt de kan for å være klare for den kampen. Det blir en stor kamp og jeg gleder meg til det.

Avslutningsvis i intervjuet kunne Ten Hag fortelle at han var fornøyd med debutanten Wout Weghorsts innsats.

– Han har trent minimalt med oss, har ikke spilt kamp og bare vært her noen få dager, så jeg synes han gjorde det bra i alle aspekter av spillet.

På pressekonferansen i etterkant av kampen ble også straffesituasjonen som involverte Scott McTominay og Chris Richards tatt opp. TV-bildene viste at VAR kikket på situasjonen, men uten å gjøre den om.

– Du må akseptere avgjørelsene fra VAR og fra dommerne. Jeg ser på laget mitt, min egen ledelse og coaching. Vi burde jaget det andre målet mer, for da unngår vi å være avhengig av situasjoner med dommere.

– Det er vanskelig å si [hvorfor vi ikke jaget 2-0]. Jeg må kritisere laget mitt. Gå for det andre. Bruno [Fernandes] og Rashy [Rashford] på vingene, Garnacho, mye kreativitet, fart og kraft, og McTominay med sine dype løp.

Se høydepunktene fra kampen nedenfor!

Powered by Labrador CMS