poolut

Ten Hag og Klopp med felles uttalelse

Publisert Sist oppdatert

Søndag smeller det trolig på Anfield, når United gjester Liverpool.

Dessverre er det ofte noen supportere som ikke klarer å skille mellom rivalisering og det som må kunne kalles et stygt og unødvendig hat, hvor man bruker anledningen til å hetse motstanderne ved å rope om og synge om hendelser i motstandernes historie hvor liv er gått tapt.

Akkurat det går Klopp og Ten Hag nå ut mot i en felles uttalelse.

– Rivaliseringen mellom United og Liverpool er en av de mest fantastiske innen fotballen. Vi elsker alle lidenskapen supporterne står for når vi møtes, men det er noen grenser som ikke bør krysses, begynner Ten Hag.

– Det er uakseptabelt å bruke tap av menneskeliv – uansett tragedie – for å score poeng. Det må det bli en slutt på.

– De som gjør det vanærer ikke bare klubbens rykte, men også sitt eget rykte, supporternes rykte og de fantastiske byene vi kommer fra.

– På vegne av meg selv, spillerne og trenerteamet så ber vi supporterne våre om å støtte laget søndag, men å gjøre det på rett måte, sier United-manageren.

Jürgen Klopp sier dette:

– En av de viktigste grunnene til at rivaliseringen mellom Liverpool og United er så spesiell er at den er så intens som den er. Det ønsker vi ingen endring på.

– Samtidig er det stunder hvor det hele blir for intenst. Det trenger vi ikke.

– Det vi ønsker er all støyen, vi ønsker at fansen kjemper og vi ønsker en elektrisk stemning, men vi ønsker ikke noe som går lenger enn det. Det inkluderer alle de ropene som ikke har noe i fotballen å gjøre.

– Hvis vi kan beholde lidenskapen, men klare oss uten giften så vil dette bli bedre for alle, sier han.

LES OGSÅ: Ten Hags start langt bedre enn Klopps start

Powered by Labrador CMS