veltman123

Tror Ten Hag og United er en perfekt match

Publisert Sist oppdatert

Lørdag spiller United borte mot Brighton i sesongens nest siste kamp.

På motsatt siden da – Brighton-spiller Joel Veltman, som spilte under Erik ten Hag i 2,5 år i Ajax, før han selv dro videre til Premier League.

Sammen vant Veltman og Ten Hag The Double, samtidig som de bare var sekunder fra å nå Champions League-finalen.

Da er det kanskje ikke så rart at Brighton-spilleren vurderer den nye United-manageren svært høyt.

– Jeg mener at det er et godt valg fordi han er så taktisk god, og akkurat det er det jeg tror United trenger mest av alt nå, sier Veltman til Sky Sports.

– De har jo store spillere, spillere som allerede har vist at de er fantastiske og kan prestere på topp i denne ligaen og på høyeste nivå. Det de trenger er en trener som sier «Gutter, dere må gjøre dette, dette og dette».

– Ja. Han trenger selvsagt tid, men slik jeg ser det så er han trolig en perfekt match.

donnyjoel
VAN DE BEEK OG VELTMAN: Donny van de Beek er nok glad for at Erik ten Hag ble ny United-manager, og Joel Veltman, som er sammen med ham på bildet her, tror nederlenderen er en perfekt match for United.

Mye handler om rolleforståelse, hva én spiller skal gjøre når det og det skjer.

– I Nederland så snakker de om at det skal være som et munnspill, uten løse ender. Forhåpentligvis er det noe han får til neste sesong.

– Som manager trenger han selvsagt resultater. Han lærer også fortsatt, men forhåpentligvis får han tiden som trengs for å vise ledelsen, spillerne, fansen og alle at han er den rette mannen, sier Joel Veltman.

Powered by Labrador CMS