eriktenhag061022

– Lær av det, gå videre, fortsett og vær forberedt

Publisert Sist oppdatert

Da Erik ten Hag møtte pressen før kampen mot Everton var United fortsatt på Kypros.

Under en spørsmålsrunde med klubbmedia mener United-manageren rett og slett at det å bli igjen på Kypros og gjennomføre trening og restitusjon var det beste de kunne gjøre inn mot søndagens batalje på Goodison Park.

– Det er bedre for restitusjonen. Mellom kamper handler det om søvn, mat og hvile. Ved å bli igjen her har vi hatt maksimal hvile, god mat, vi nyter fortsatt solen, vi har «e-faktoren», energifaktoren , så det vil hjelpe oss å fylle energilagrene inn mot den neste kampen.

Manageren blir også spurt om han håper laget kan ta med seg de tingene som var bra mot Omonia, og vil ikke være med på at man skal håpe.

–Det er ikke noe «håp», vi må gjøre det. Vi må først lage en plan inn mot kampen, og deretter utvide den med lyst, lidenskap og høy intensitet, og vi må være klare til avspark på søndag, og fra første minutt , være med i spillet.

– Vi møter en vanskelig motstander. De er ubeseiret de siste seks kampene, så det er en tøff motstander. [De er] godt organisert og spiller med mye lidenskap, så jeg liker dem. Vi må være på vårt beste for å få det riktige resultatet: seier og tre poeng.

Ten Hag ser heller ikke på det hektiske programmet i oktober som noe annet enn en spennende utfordring.

– Vi må se positivt på det, det er en mulighet til å samle mye poeng. Vi spiller i tre ulike turneringer denne måneden, og vi må gå fra kamp til kamp og lære av kamp. Lær av det, gå videre, fortsett og vær forberedt på neste kamp.

Powered by Labrador CMS