tenhag091022b

– Et av våre mål er å håndtere tilbakeslag bedre

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag virket fornøyd da han ble intervjuet av BT Sport etter 2-1-seieren på Goodison Park.

– Vi havnet tidlig under, men lagets reaksjon var god, og et av våre mål er å håndtere tilbakeslag bedre. Nå beholdt de roen, kom inn i kampen, og lå godt i formasjonen. De første 35 minuttene var ganske imponerende fra vår side.

– Spesielt i førsteomgangen fungerte press-spillet godt, for Everton kom seg ikke ut – det var vanskelig for dem å komme seg inn i kampen. Evertons spill er å få vendt spillet mye, og å få mange innlegg, og vi tillot dem ikke det, så jeg er fornøyd med det.

Ten Hag tror Casemiro vil lære fort av feil som den som førte til baklengsmålet mot Everton, og hadde også litt ros til brasilianeren.

– En så i løpet av kampen hvor viktig han er. Han er rolig, vinner ballen mye, og vant også ballen for Cristiano Ronaldo [vant og sendte ballen videre til portugiseren, journ.anm.]. Han vokste seg inn i kampen, så en god forestilling av ham.

casemiro091022b
FIKK ROS AV TEN HAG TIL TROSS FOR FEILEN: Casemiro.

Ten Hag var igjen fornøyd med innbytterne sine, og utenom Ronaldo så likte han godt det Varane gjorde da United måtte forsvare eget mål på overtid.

– Vi er også igjen fornøyd med alle innbytterne som kom innpå. Selvsagt Cristiano Ronaldo som scoret vinnermålet, men også Scott og Raphaël på slutten. En kunne se hvor viktig Raphaël er der med sine organiseringsevner og hodeferdigheter.

– Vi skulle ha økt ledelsen [før det] – og jeg synes at det var et mål – og da ville kampen vært punktert. Men vi hadde mange flere rom vi ikke brukte i overgangsspillet vårt, så det er det neste steget vi må ta.

– Jeg er fornøyd med resultatet selvsagt, og i en del perioder var jeg også fornøyd med det vi presterte.

BT Sport-reporteren påpekte at Goodison Park er en vanskelig bortearena.

– Du har rett i at det er vanskelig her på Goodison Park, med hjemmetilskuerne som støtter laget, og de er også inne i en veldig god resultatrekke, med sju kamper uten tap før denne. Det er også veldig vanskelig å score mot dem, og vi scoret to – kanskje tre! – så det er bra, sa Ten Hag med et stort smil.

LES OGSÅ: Dette sa Ten Hag om Martial-skaden
MER: Ten Hag om Ronaldos mål

Powered by Labrador CMS