varanetenhagokt2022

– Jeg håper at han er tilgjengelig

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen før Everton-kampen (som ble gjennomført etter Omonia-kampen) ble Erik ten Hag selvsagt spurt litt om skadesituasjonen.

Vil det være noen spillere tilbake til den kampen?

– Vanskelig å si. Varane har hatt progresjon, og jeg håper at han er tilgjengelig, men jeg tror det blir en kamp mot klokka.

Flere andre kommer også til å være ute.

– Når det gjelder de andre spillerne, så er ikke Harry Maguire tilbake, og både Aaron Wan-Bissaka og Donny van de Beek er også ute.

LES OGSÅ: Ten Hag om å bygge opp intensiteten: – Det skjer ikke over natta. Det vil ta måneder, ikke uker

maguire straffe
FORTSATT SKADET ETTER LANDSKAMPENE: Harry Maguire.

– Van de Beek har hatt en muskelskade, så det tar et par uker. Han er nå tilbake på treningsfeltet, så han er utendørs og gjør jobben sin, men det er fortsatt individuelt. Vi må fortsatt vente på at han returnerer til trening med laget.

Van de Beek har ikke klart å vise seg fra sin beste side hittil i United-karrieren, men har prestert under Erik ten Hag tidligere. United-manageren ble spurt om han tror at Van de Beek kommer til å bli bra for United til slutt.

– Vel, først og fremst må han være spilleklar. Det er naturligvis ulempen her [nå].

– Han har vært her i to og et halvt år nå, og så har han hatt en sesongoppkjøring som var ganske OK, og sjansene hans vil komme. Da han kom innpå som innbytter mot Brighton så gjorde han det veldig godt, men en må være tilgjengelig [for å få muligheten]. Hvis du ikke er tilgjengelig, så kan du ikke få en plass i førsteelleveren, så nå må han sørge for å bli spilleklar slik at han kan kjempe om en plass på laget.

Donny 2
UTILGJENGELIG: Donny van de Beek.
Powered by Labrador CMS