tenhag300922u

– Det skjer ikke over natta. Det vil ta måneder, ikke uker

Det å bygge opp den riktige intensiteten i United-spillerne vil ta tid, ifølge Erik ten Hag.

Publisert Sist oppdatert

Et av temaene på Erik ten Hags pressekonferanse før Everton-kampen var intensitet, og hvordan United mer regelmessig kan spille med en god intensitet.

Manglende press-spill fra United-angrepet har i flere kamper blitt kritisert, og Ten Har var helt tydelig på at denne type intensitet er noe som det tar tid å bygge opp i en klubb.

– Det er fysisk, og det er mentalt, og det handler også om bærekraftighet. Det er som en rutine, en måte å leve på, og en må ta det inn i alle treninger både som stall og som individuell spiller. Og når en han har hatt en mangel på dette de siste årene, så er ikke det noe en bygger og utvikler i løpet av en uke eller en måned, sa Ten Hag, som ga uttrykk for at dette er noe som er et krav i dagens toppfotball.

– Det er ganske åpenbart at City setter standarden der, men jeg tror vi også kan levere det. Vi har sett det mot Liverpool, og vi har sett det mot Arsenal, men nå må vi gjøre det på mer regelmessig basis, det er det vi må jobbe mot nå. Det skjer ikke over natta. Det vil ta mer enn uker, det vil ta måneder.

LES OGSÅ: Om skadesituasjonen: – Jeg håper at han er tilgjengelig

tenhag061022
BYGGMESTER: Erik ten Hag.

Mange managere har opplevd hvor vanskelig det kan være å bygge opp intensiteten til spillerne i en ny klubb – og det var ikke umiddelbar suksess for verken Pep Guardiola eller Jürgen Klopp heller.

Ten Hag ble spurt om den vanskelige problematikken med å balansere prestasjoner med resultater.

– Det er en balanse. Jeg vil gi spillere tillit, og jeg vil støtte dem når de ikke er i så godt slag. Når de jobber hardt, gir sitt beste på trening og tar ansvar på banen, så vil jeg støtte dem. Men ambisjonene våre er veldig høye, så en må levere, og hver spiller i stallen må ta på seg ansvaret individuelt, og de må gjøre det i en lagkultur. Det er kravet vårt, fra trenerne til spillerne.

– Jeg forventer også at spillerne er modige på banen.

Videre lurte en journalist på om spillerne må være «eklere» og styggere på banen, og da begynte United-manageren å snakke om de mange gule kortene United har fått hittil denne sesongen, og stilte spørsmål ved om dommerne burde gitt en del av de kortene.

– På det området kan vi utvikle oss, men noen ganger kan vi også spille litt smartere.

– Vi har altfor mange gule kort.Jeg forstår virkelig ikke helt slike gule kort som det første på søndag. Vi ønsker å spille tøft, og vi ønsker å la spillet gå, og så allerede i det andre minuttet er det et gult kort for Diogo [Dalot]. Det var helt klart en forseelse, men at han også får gult kort?  Jeg har også sett mange andre gule kort hvor jeg har tenkt «er det nødvendig?», sa Ten Hag, som ga uttrykk for at United både må spille smart og være ekle å møte på banen.

Manchester City v Manchester United - Premier League
FIKK ET TIDLIG GULT KORT MOT CITY: Men Erik ten Hag mente at et gult kort var i overkant strengt, selv om han også ga uttrykk for at United må spille smartere.
Powered by Labrador CMS