Ten Hag pk el

– Vi kommer til å bli enda bedre

Etter fire strake seire sender Erik ten Hag en klar advarsel til Uniteds motstandere.

Publisert Sist oppdatert

Etter en grusom start på Premier League med tap i de to åpningskampene mot Brighton og Brentford, har Erik ten Hag fått sving på United.

LES OGSÅ:
Våre vurderinger: Vi tror disse elleve starter mot Real Sociedad
Ajax-direktør om Antony-overgangen: Uniteds timing var uheldig

2-1 mot Liverpool ble etterfulgt av to 1-0-triumfer borte mot Southampton og Leicester, før Arsenal ble slått 3-1 sist helg.

Erik ten Hag leder Manchester United i en europacupdyst for første gang torsdag kveld når spanske Real Sociedad gjester Old Trafford og nederlenderen gleder seg over resultatene i de siste kampene. Samtidig kommer han med en klar advarsel til Uniteds motstandere.

tena
OPPTUR: Etter en svak start på sesongen har United slått kraftig tilbake med 12 av 12 mulige poeng på de fire siste kampene og kun to baklengsmål.

– Det er fremdeles mye å jobbe med. Resultatene har vært gode og vi er vanskelige å slå om dagen og vi må sørge for at den trenden fortsetter. Samholdet er veldig bra og du kan se spillerne støtte hverandre og det er viktig for å oppnå suksess. Men det er fremdeles mye som kan bli bedre både med tanke på ballbesittelse, hvordan vi bygger opp angrep og frem til den siste tredjedelen ved overganger, hvordan vi forsvarer oss. Samtidig vil bli bli bedre og bedre for hver kamp som går. Det er jeg sikker på, sier Ten Hag til MUTV.

Kveldens kamp blir den første i Europa for Ten Hag som United-manager, men både Ten Hag selv og flere av spillerne han trolig velger mot Real Sociedad har bred erfaring fra spill i Europa.

Nederlenderen sier han ser frem til utfordringen som venter.

Manchester United v Arsenal FC - Premier League
KAN FÅ SJANSEN FRA START: Cristiano Ronaldo har kun startet én kamp denne sesongen. Torsdag kveld kan han få muligheten i Europa League.

– Europacup er alltid spesielt. Det er en viktig del av utviklingen vår å møte en annerledes spillestil for å finne svar og løsninger. Spansk fotball er teknisk med spillere som har gode ferdigheter.

– Vi må være oppmerksomme på det og finne en god plan for å vinne. Vi ønsker å vinne samtlige kamper i gruppespillet, sier Erik ten Hag før torsdagens møte med Real Sociedad. 

Powered by Labrador CMS