Ryktesaker, uke 27

Kan United få kloa i flere spillere foran nesa på Chelsea?

Publisert Sist oppdatert

Vi har fått tilbakemeldinger om at flere opplever problemer med den nye ryktespalten på mobil og går derfor tilbake til den gamle inntil videre. Dersom du er én av dem som har opplevd problemer, send gjerne en beskrivelse til [email protected].


LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 9. juli

15.00: Wayne Rooney er klar for Everton. Les mer om det i denne saken:

13.30: Siden det har vært ganske stille på Matic-fronten, tar vi med dette ryktet. Franske L’Equipe skriver ar Fabinho ønsker seg bort fra Monaco i løpet av sommeren, og gjerne til England.

Det kommer sikkert ikke som noe sjokk, all den tid 23-åringen blir ryktet til den ene klubben etter den andre.

Brasilianeren har heller ikke lagt skjul på at han gjerne kunne tenkt seg en overgang til United. Foreløpig ser det ikke ut som Mourinho ønsker Fabinho, men ting kan fort endre seg i denne bransjen.

11.30: Nå som United nærmer seg en Lukaku-overgang, dukker det opp flere rykter om spillere United kan snyte foran nesa på Chelsea. Tidligere skrev vi om Rodriguez, men også Tiemoue Bakayoko ryktes nå til United.

Bakayoko har vært ryktet til Chelsea i mange uker, men har fortsatt ikke signert noen kontrakt med London-klubben. Ifølge Sun og Daily Mail skal United ha kastet seg inn i kampen om Monaco-spilleren, siden det angivelig skal bli vanskelig å få tak i Nemanja Matic fra Chelsea nå som United etter all sannsynlighet kjøper spissen Conte ville ha.

11.20: Hvis noen skulle være i tvil, Cristiano Ronaldo blir etter all sannsynlighet i Real Madrid.

10.50: Kan United «snyte» Chelsea for enda en spiller? Det er spørsmålet Mirror stiller, og spilleren det gjelder er James Rodriguez. Colombianeren har vært inn og ut av denne ryktespalten i lengre tid, men kan det nå være reell interesse fra Uniteds side?

Chelsea-interessen skal ha økt, men Rodriguez ønsker angivelig å spille for Mourinho. Men billig blir han ikke…

Ifølge The Sun, har Chelsea blitt tilbudt muligheten til å kjøpe Rodriguez og Alvaro Morata for 133 millioner pund.

10.10: Radja Nainggolan har ikke vært navnet som har vært hyppigst nevnt i denne spalten, men ved gjentatte anledninger har Roma-spilleren blitt linket til United – dog ikke som Mourinhos førstevalg. Spillere som Eric Dier og Nemanja Matic virker å stå nærmere portugiserens hjerte.

Ifølge Romas sportsdirektør, er det uansett totalt uaktuelt å slippe 29-åringen til Drømmenes Teater.

– Tiden for å selge viktige spillere er over. Nå bygger vi et lag med de mulighetene markedet gir oss, sier han, ifølge Manchester Evening News.

09.45: I dag kan det fort skje litt av vært, og først og fremst med tanke på Wayne Rooney og Romelu Lukaku. Begge spillerne skal ha gjennomført en medisinsk test lørdag.

Dermed blir Rooney trolig Everton-spiller, mens Lukaku blir Uniteds nye superspiss.

Her er Sky Sports sine bilder av Rooney lørdag kveld, etter at den medisinske testen var fullført. Samme kanal melder at Lukaku gjennomførte sin test i Los Angeles.

Lørdag 8. juli:

23.45: Vi har vel egentlig sett denne nyheten før, men vi tar den med likevel. Zlatan Ibrahimovic kan bli tilbudt en ny kontrakt med United på nyåret om rehabiliteringen blir vellykket etter kneskaden han pådro seg mot Anderlecht. Det melder Mirror sendt lørdag kveld. 

21.14: Det dukket plutselig opp en tweet fra en Ivan Perisic-konto (der det påstås at det er hans offisielle), som kun inneholdt en rød sirkel – som kan tolkes som et United-hint. Men er det en ekte konto, egentlig? Da vi først så den, hadde kontoen ikke en gang femsifret antall følgere, noe som virker noe lavt, og selv om noen offisielle forbundskontoer ser ut til å ha brukt den kontoen når Perisic har vært omtalt, så kan vi ikke kalle det en bekreftelse heller – verken Inter eller det kroatiske fotballforbundet ser ut til å følge ham, og det gjelder også de færreste av kontoene han følger av lagkamerater. I tillegg er det verdt å minne om at kontoen ikke er verifisert.

Det meste tyder på at det er en falsk konto, og altså ikke noe å legge vekt på.

Her er for øvrig den aktuelle tweeten:

09.26: Vi regner nesten med at dere leser andre deler av United.no også, men vi nevner det her likevel: United har bekreftet enighet med Everton om Romelu Lukaku. Les mer om det i egen sak her.

08.49: Steve Bruce håper fortsatt å signere Sam Johnstone. Det uttaler han til Aston Villas hjemmeside.

– Vi håper å kunne annonsere noe i løpet av de neste 24/48 timene [saken er fra i går, red.anm.] om vi kan. Det ville vært ideelt. Det er ingen stor hemmelighet at jeg fortsatt håper vi kan sikre oss Sam Johnstone fra Manchester United. Jeg tror fortsatt det er på gang, men vi må respektere Manchester United.

00.23: Jamie Jackson i The Guardian med lignende info om Eric Dier som Matt Law i Daily Telegraph kom med:

Dier ønsker å ha en fast posisjon, og at det skal være på midtbanen, men i Spurs har han endt opp med å spille stopper siden det blir noe baktungt med både Wanyama og Dier på midtbanen.

Pochettino skal være lite lysten på å selge, men med et bud på rundt £50 millioner kan altså Tottenham komme til å gå med på det.

Fredag 7. juli:

18.53: En kommentar heller enn et rykte: Manchester Evening News om hvorfor det ikke er utenkelig med et United-comeback for Zlatan Ibrahimovic i vinter.

16.37: James Rodríguez har ofte vært i disse spaltene, og Independents Miguel Delaney skriver nå at United og Real Madrid er dypt inne i diskusjoner om colombianeren, og at Mourinho nå ser en plass for ham i laget etter at han tidligere skal ha hatt reservasjoner.

Det er få av de journalistene som har best kontroll på United som har meldt om James Rodríguez-interesse, og det har vært snakk om at United-interesse er informasjon fra Real Madrid-leiren i håp om å få andre til å foreta seg noe. Er det slik igjen, eller er det noe i det denne gangen, tro? Ryktene om han vil i alle fall aldri helt forsvinne.

16.22: Manchester United har ikke gitt opp håpet om å signere Eric Dier, ifølge Matt Law i Daily Telegraph. Det spekuleres i at Chelsea vil være mindre villige til å slippe Nemanja Matic til United etter det som har skjedd med Lukaku – siden de allerede var noe skeptiske til å slippe serberen til en rival.

United skal allerede ha lagt inn et bud på Dier tidligere denne sommeren, men det ble avslått. Spurs skal være villige til å selge Dier, som jo også kan spille midtstopper om det behovet oppstår, om de får rundt £50 millioner.

Det har tidligere blitt meldt at Matic ikke var Uniteds førstevalg, og det nevnes også igjen her. Om Matic blir utilgjengelig, kan altså United komme til å gå tilbake til Mourinhos førstevalg – men Dier blir altså etter alt å dømme noe dyrere. Woodward og Levy skal ha fortsatt Dier-samtalene også etter at budet ble avslått.

Det skal nevnes at vi hadde hatt enda mer tiltro til saken om det var avisas beste United-mann, James Ducker, som skrev saken.

10.00: De fleste medier melder at Lukaku vil bli tilbudt en fireårskontrakt med United med opsjon på en femte sesong. Hva ukelønn angår er denne ventet til å ligge på rundt 200.000 – 250.000 alt etter hvilken aviser man stoler på.

09.50: Det meste av det som handler om Romelu Lukaku dekkes i denne saken, men vi tar med denne saken som egentlig handler om både Wayne Rooney og Lukaku. Lokalavisen i Liverpool, Livepool Echo, melder at til tross for gjentatte meldinger om at Rooneys angivelige retur til Everton er en separat avtale, mener lokalavisen at de to avtalene må sees i sammenheng.

Torsdag 6. juli:

19.12: Regan Poole er på vei til Northampton på lån, ifølge HITC. 19-åringen, som debuterte i samme kamp som Marcus Rashford, har langt opp til en førstelagsplass. Nå skal et lån være regnet som det naturlige neste steget for forsvarsspilleren.

16.31: Mesteparten av oppmerksomheten er på helt andre saker i dag, men vi tar med oss at France Football melder om fortsatt Fabinho-interesse, men at det går sakte fremover. Sport Witness har omtalt saken:

11.40: Nå er det mye som tyder på at Romelu Lukaku blir United-spiller!

09.40: Flere detaljer fra Marca-rapporten om Alvaro Morata, hentet fra Sport Witness: Morata-forhandlingene kan bli avsluttet i dag. Det betyr i så fall at Morata vil bli United-spiller tidsnok til å rekke søndagens flyreise til USA. Partene skal være inne i en avsluttende del av forhandlingene.

07.50: Blir ikke Nemanja Matic United-spiller likevel? Ifølge Daily Mail har klubben nå rettet blikket mot to andre kaniddater, Eric Dier og Julian Weigl, et relativt nytt bekjentskap i vår ryktespalte. Dersom vi tolker avisen riktig, føler United seg fortsatt relativt sikre på at de vil få Matic, som ikke drar noen steder før Chelsea har sikret seg Tiemoue Bakayoko, samtidig som de følger situasjonen til de to andre, spesielt Weigl. 21-åringen fra Dortmund brakk for øvrig ankelen i mai og er ute til midten av september.

07.30: Nå skjer det ting på alle kanter. I tillegg til å være i dialog med Everton om avtaler for Wayne Rooney og Romelu Lukaku, har United ifølge Marca også lagt inn et forbedret bud på Alvaro Morata verdt 75 millioner euro, kun fem millioner mindre enn det Real Madrid krever. Seriøse Guardian sitter med de samme opplysningene. Skal José Mourinho ha både Lukaku og Morata? Vi går noen spennende dager i møte!

07.15: Manchester United skal være villige til å innfri Evertons enorme priskrav og gjøre Romelu Lukaku til verdens dyreste spiller. Både Daily Mail og Mirror melder at United nå skal være villige til å legge 100 millioner pund på bordet for å sikre seg Everton-spissen. Les egen sak!

Onsdag 5. juli

  • United skal ha lagt inn et forbedret bud på Fabinho (Corriere dello Sport)
  • United har fått et bud avslått på Ivan Perisic (Di Marzio)
  • Wayne Rooney signerer for Everton i løpet av uka (The Sun), men det kan bli en låneavtale (Daily Mirror)
  • Chris Smalling vil ha samtaler for å forsikre seg om at han har en fremtid i United (Daily Mail)
  • José Mourinho ønsker seg fem signeringer (Daily Record)
Powered by Labrador CMS