Ryktesaker, uke 36

Lemar kobles til United igjen.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 10. september:

09.17: Både Arsenal og Liverpool så mot slutten av overgangsvinduet ut til å kunne sikre seg Thomas Lemar, men franskmannen ble til slutt værende i Monaco.

Nå skriver Daily Mirror at Arsenal (Liverpool ikke nevnt) kan få konkurranse av United i januar. 21-åringen skal være øverst på Mourinhos ønskeliste over kantspillere, hevdes det.

Saken er ikke skrevet av en av avisas mest treffsikre på United-stoff, så vi anbefaler en sunn skepsis til ryktet.

Lørdag 9. september:

10.40: David De Gea skal ikke ha gitt opp Real Madrid-drømmen sin, og skal nå ha bedt Sergio Ramos om hjelp. Madrid-stopperen skal overtale Zinedine Zidane til å legge inn et nytt bud neste sommer.

Det er ESPN som viser til såkalte «rapporter» i Spania.

Fredag 8. september:

07.45: Så dukker det igjen opp et rykte som linker Bayern München-angriper Thomas Müller til Manchester United.
Den 27 år gamle tyskeren var tidligere en heftig gjenganger i denne spalten, spesielt i årene 2014 og 2015, uten at noe kom ut av det. Det tror vi ikke vil gjøre— denne gangen heller.
I likhet med mange ganger tidligere er det også denne gang italienske Tuttosport (nå via MEN) som leder an. Det påstås at spilleren er misfornøyd med lite spilletid på Allianz Arena, at han ønsker seg bort, og at United er interessert. For sikkerhets skyld blandes også Chelsea, Arsenal og Juventus inn i historien, om ikke annet så for å fortelle at United må regne med knallhard konkurranse.
Sånn, da var det nevnt.

Torsdag 7. september:

22.20: Den italienske journalisten Garbrielle Marcotti sier at Neymar ble tilbudt rundt omkring i hele Europa, inkludert til United, men at United takket nei før han dro til Paris St. Germain. Han sa dette på et arrangement i Manchester for fotballjournalister.

22.00: Noen av dere har kanskje i dag, på andre nettsteder, lest om en såkalt «Anti-United-klausul» i Ivan Perisic’ mulige nye kontrakt med Inter. Vel, bare for å slå det fast: Det som noen har kalt «Anti-United-klausul» er rett og slett bare at den mulige nye kontrakten til Perisic ikke inneholder en utkjøpsklausul. Så får du selv vurdere om det er en «anti-United-klausul».

21.30: United kommer til å gå i samtaler med Jose Mourinho om en ny kontrakt i november, da den nåværende kontrakten er halvveis. Det skriver The Telegraph. United ønsker nemlig ikke at Mourinho skal gå inn i sin tredje – og med nåværende kontrakt siste sesong – uten at fremtiden hans i klubben er avklart.

08.25: José Mourinho vil gi Luke Shaw tiden frem til jul med å overbevise om at han har en fremtid på Old Trafford.
Dersom den 22 år gamle venstrebacken ikke har vist nok innen kalkunen settes i ovnen, vil hans portugisiske sjef se seg om etter en erstatter.
Fra før av synes det klart at Mourinho har stor sans for Fulhams Ryan Sessegnon og Celtics Kieran Tierney, og ifølge The Mirror kan United-manageren også komme til å tilby Luke Shaw + cash i bytte for å friste Tottenham til å sende Danny Rose motsatt vei.

07.30: The Sun skriver at Ashley Young er klar for en prat med José Mourinho, vedrørende sin fremtid. 32-åringens kontrakt løper frem til sommeren, men selv har han håp om at klubben vil benytte seg av avtalens innbakte forlengelsesopsjon. Det vil i så fall gi «Youngy» det ekstra året han i utgangspunktet ønsker seg. Samtidig ønsker han å få spille fotball; og her ligger dilemmaet.

Onsdag 6. september:

12.23: I franske Le10sport hevdes det at Blaise Matuidi avslo tilbud fra United, City og Arsenal i sommer for å signere for Juventus. Manchester Evening News referer til dette ryktet også, men sier at det ikke stemmer. Matuidi var derimot en backupløsning hvis en ikke hadde fått i stand en Pogba-avtale i 2016.

08.04: Det hevdes at David de Gea har bedt Sergio Ramos om å hjelpe han med å få i stand en overgang til Real Madrid. Målvakten tror at neste sommer kan være hans sjanse, i alle fall hvis ikke Real Madrid ender sesongen med suksess igjen. Heldigvis er det Diario Gol  som melder dette, en heller useriøs kilde.

Tirsdag 5. september:

17.44: Ikke en spillerovergang, men vi skal ha forsterket oss med en ny speider:

16.41: Apropos Riyad Mahrez: Lokalavisa Leicester Mercury skriver at United ikke la inn noe bud på kantspilleren på deadline day, slik det ble hevdet etter at rapportene kom om at Mahrez hadde forlatt den algirske landslagssamlingen for å få fullført en overgang.

Det skal heller ha vært slik at Mahrez reiste i håp om at noe skulle skje, og Leicester Mercury skriver at United aldri var interessert i noen Mahrez-overgang på deadline day.

14.00: Leicesters Riyad Mahrez forsøkte å bli United-spiller på deadline day selv om United ikke var interessert, melder Sport Witness. De siterer L’Expression fra Algerie på at Mahrez forsøkte å komme i posisjon til å bli den kantspilleren Jose Mourinho hadde jaktet på hele sommeren, og avisa avslutter saken med å skrive at: «Mahrez var som den fyren som snakker med damer på byen hele kvelden, bare for aldri å klare å få snøret i bånn». Dette fordi Mahrez ble koblet til så mange, men uten at det faktisk virker som om noen virkelig ville ha ham.

07.15: Jose Mourinho kommer til å prøve seg på Gareth Bale neste sommer. Det skriver The Sun. Avisen skriver at United tidlig denne sommeren fikk beskjed fra Real om at alle bud ville bli avslått, men neste sommer? Vel, ifølge The Sun kan en 90 millioners-overgang da skje, fordi Bale er den verdensklasse-vingen Mourinho ønsker. Bale fyller 29 år neste sommer.

Mandag 4.september:

16.15: Italienske Tuttosport (via Sport Witness) mener at Liverpools Emre Can skal være et overgangsmål for Manchester United.

Den kraftfulle midtbanespilleren har til gode å underskrive en ny kontrakt med Liverpool, og kan dermed forlate klubben gratis allerede neste sommer. Spilleren selv skal ønske seg til Italia, og vi legger ikke så fryktelig mye i akkurat dette ryktet.

09.10: Eric Dier var linket til Manchester United i sommer, og skal selv ha vært meget interessert i å flytte fra London til Manchester, men han ba aldri om å bli solgt, skriver Manchester Evening News. Avisen skriver at United tidlig ble klar over at Tottenham simpelthen ikke ville selge Dier uansett pris og i stedet fokuserte på å hente Nemanja Matic til klubben.

Powered by Labrador CMS