– Avansement vil gi oss selvtillit

Bailly snakket med pressen.

Publisert Sist oppdatert

Etter at José Mourinho hadde sagt sitt, var det Eric Bailly sin tur til å møte pressen i forbindelse med tirsdagens Champions League-kamp mot Benfica, mandag ettermiddag.

United har vunnet tre av tre kamper, og vil nærmest være sikret kvalifisering med seier over Benfica tirsdag.

Veldig viktig

Selv om United skal gå ordentlig på trynet for å miste kvalifisering til gruppespillet i CL, nekter Bailly å ta det med ro. Bailly selv var lørdag tilbake fra skade, og spilte en grei kamp, da Tottenham ble beseiret 1-0 på Old Trafford lørdag.

– Kampen er veldig viktig. Vi har vunnet tre kamper, men føler vi må vinne en fjerde for å kvailfisere oss til neste runde. Det vil gi oss selvtillit, sier Bailly på pressekonferansen.

Eric Bailly mot Tottenham. Her sammen med landsmann Serge Aurier.

Gode i PL

Rødtrøyene ligger per i dag på annenplass på tabellen, og har markert seg som en alvorlig tittelkandidat. Det mener Bailly er bevis på hva United er i stand til.

– I Premier League har vi vært veldig gode, men det er også de andre lagene, for de spiller også bra. Det som er viktig for oss er å gjøre det bra i kampene. Det vil gi oss selvtillit inn mot fremtiden, sier han.

ROSES: Romelu Lukaku roses av kollega Eric Bailly. Her mot Benfica for to uker siden.

– Alle vet hva Lukaku kan

Ivorianeren fikk også spørsmål om lagkamerat Romelu Lukaku.

– Han er en strålende spiller. Jeg har spilt mot ham noen ganger, og nå er spiller jeg heldigvis med ham. Alle vet hvilken spiller han er. Han gjør det bra og scorer mål. Det viktigste er at han holder det gående, og gjør jobben sin som en god spiss skal, sier han.

Powered by Labrador CMS