Bailly og Mkhitaryan i troppen

De to er blant spillerne som ble observert ved spillerhotellet kvelden før kampdag.

Publisert Sist oppdatert

Mandag – 26. desember, Boxing Day – spiller United hjemmekamp mot Sunderland, og søndag kveld kom dermed United-spillerne til spillerhotellet The Lowry Hotel i Manchester. 

Ikke helt uventet var både Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan blant spillerne som sjekket inn, ifølge Manchester Evening News. Begge skal være en del av kamptroppen.

Begge spillerne har vært skadet, men Mourinho har gitt indikasjoner på at de ville være tilbake til dette oppgjøret, og bekreftet på sin pressekonferanse sist at Bailly ville være tilgjengelig i de tre neste kampene (før han reiser til Afrikamesterskapet).

ericbailly-650-x-358
TILBAKE: Eric Bailly.

 

Spillerne Manchester Evening News observerte: 

De Gea
Romero
Johnstone
Darmian
Smalling
Bailly
Jones
Rojo
Herrera
Carrick
Mata
Lingard
Young
Mkhitaryan
Ibrahimovic
Rashford

Den oppmerksomme leser vil se at det her er bare 16 navn, og at tre av spillerne er burvoktere. At en spiller mangler her, betyr altså ikke nødvendigvis at spilleren ikke er med til dette oppgjøret. Det er for eksempel god grunn til å tro at spillere som Valencia, Martial og Pogba også er med.

OPPDATERT: Senere har nå Manchester Evening News meldt at Martial og Valencia også er blant spillerne som er observert. Daley Blind virker derimot å være usikker, etter å ha blitt observert i Amsterdam søndag.

Powered by Labrador CMS