– Får velge selv om han vil spille

Det er opp til Wilfried Zaha selv om han spiller åpningskampen i U21-EM.

Publisert Sist oppdatert

20-åringen fikk en vanvittig avslutning på Crystal Palace-karrieren. Han avgjorde play off-semifinalen, og skaffet straffesparket som sendte London-laget tilbake til Premier League.

Før han slutter seg til United-troppen er det imidlertid U21-EM, og der er det ventet at han spiller en sentral rolle for det engelske laget.

Det er imidlertid fortsatt usikkert om han spiller onsdagens åpningskamp mot Italia.

Landslagstrener Stuart Pearce skal ha fortalt Zaha at han selv kan velge om han føler seg i bra nok slag til å spille. Det skriver The Times.

De hevder også at Pearce vil understreke overfor spilleren at han ikke bør ta noen sjanser, og at han kun bør si ja til spill om han virkelig føler seg sikker på at han er klar. Det skal ikke være en skade som er problemet, men heller det faktum at Zaha har vært gjennom en lang, lang sesong. Zaha har faktisk spilt 57 kamper i 2012/13-sesongen, og det er bare et par av de kampene han har sluppet unna med bare noen få minutters spilletid. Stort sett har han spilt 90 minutter hver eneste gang.

England må uansett klare seg uten suspenderte Danny Rose og Thomas Ince mot Italia. Nathaniel Clyne og Henri Lansbury er høyaktuelle erstattere, mens Sunderlands Connor Wickham blir Zahas erstatter – hvis United-spilleren bestemmer seg for å stå over den første EM-kampen.

Se også: Flere Zaha-bilder fra mandagens trening

Les også: Ja, han kan bli en United-hit

Powered by Labrador CMS