Laget straffespark etter 13 (!) sekunder

Blytung start for Laird, men United-lagkamerat Mason Greenwood avgjorde kampen til Englands fordel.

Det skal jo nesten ikke gå an, men etter rundt ti sekunder (noen steder sies det ti, andre 12 eller 13) i lørdagens U17-landskamp presterte Uniteds Ethan Laird (bildet over) å lage straffespark.

Motstander Russland scoret på straffesparket, og høyreback Laird (som ble 16 så sent som i august) var nok ikke særlig fornøyd med sin start på kampen.

Greenwood i hovedrollen

Heldigvis gikk ting bedre for England på Pirelli Stadium i Burton etter hvert. Russerne fikk en mann utvist i det 35. minutt, og i det 49. minutt kom utligningen. Clinton Mola var målscorer.

I det 56. minutt scoret England igjen, og denne gangen var det United-unggutten Mason Greenwood som puttet ballen i mål. Han skapte rom for seg selv ved 16-meterstreken, og fyrte av et flott skudd som også skulle vise seg å bli skuddet som avgjorde kampen.

Greenwood skal ha vært farlig frempå ved noen flere anledninger også.

George Tanner ble sittende på benken hele kampen. Uheldige Laird ble byttet ut halvveis.

I en annen ungdomslandskamp lørdag tapte Belgias U19-lag 1-2 hjemme mot Makedonia. Det stod 1-1 da Indy Boonen ble byttet ut i det 82. minutt.