Tapte mot Island

Tom Cleverley spilte én omgang, og var eneste United-spiller på banen for England U 21 i gårsdagens treningskamp på Deepdale.

På torsdag spilte både Tom Cleverley, Chris Smalling og Danny Welbeck fra start da Englands U 21-landslag knuste Danmark 4-0. Igår var Stuart Pearce sine gutter igjen i aksjon, og Pearce hadde foretatt hele åtte bytter i startoppstillingen fra kampen mot Danmark. Dette medførte at ingen United-spillere var med fra start. Ben Amos og Tom Cleverley satt på Englands benk, mens Smalling og Welbeck ikke var med i troppen.

England begynte best, og Nathan Delfouneso sendte Three Lions i ledelsen etter 13 minutters spill. Dessverre for de hvitkledde holdt ikke ledelsen lenger enn til det 41. minutt, da Arnor Smarason utliknet for Island.

Mens England brukte kampen til å teste mange spillere foran sommerens EM-sluttspill, hadde Island toppet laget, og hadde også med hele fire spillere som hadde vært med a-landslaget i helgens kamp mot Kypros. Og til tross for flere England-muligheter i andreomgang, var det Island som skulle trekke det lengste strået da Holmar Orn Eyjolfsson headet ballen i mål til 2-1 etter en corner drøye 20 minutter før slutt.

Tom Cleverley kom inn for Jack Cork i pausen uten at dette hjalp England til seier på Deepdale. Englands neste kamp er mot Norge 5. juni – og en uke etter dette begynner EM-sluttspillet hvor England er i gruppe med Spania, Ukraina og Tsjekkia.

I kveld skal flere United-spillere i aksjon for sine landslag. Se listen over disse HER.