En enklere vei til finalen enn ventet

Jones, Young, Lingard og Rashford har fått en langt greiere vei mot finalen enn en ville trodd før VM – og også før søndagens kamper.

Publisert Sist oppdatert

Resultatet i Spania-Russland gjorde situasjonen enda litt enklere for minst fire av United-spillerne i VM.

Det var jo allerede slik at vi kunne se fordelene med at England ikke vant gruppe G, men etter at Spania røk ut er det enda mer tydelig hvor stor fordel det var å havne på Englands side i sluttspillet.

Åttendedelsfinale: England møter Colombia – ingen direkte enkel motstander, men likevel et land de er favoritt mot. Falcao er ikke som på sitt beste og James Rodríguez har hatt et trøblete VM med skader, og stopperduoen ser for øyeblikket ut som colombianernes sterkeste kort.

Kvartfinale: Hvis England tar seg forbi Colombia, blir Sverige eller Sveits motstander i kvartfinalen. Igjen lag som England vil være klar favoritt mot, selv om begge lag har vist en imponerende evne til å slå tilbake fra vanskelige situasjoner.

Semifinale: Hvis England kommer seg til semifinalen, så blir utrolig nok Russland eller Kroatia motstander. Enkelt? Kanskje ikke. Men mulig? Definitivt. Igjen vil England fort kunne gå inn i kampen som favoritt.

Veien har blitt enda enklere enn ventet for Ashley Young, Phil Jones, Jesse Lingard og Marcus Rashford – men det er selvsagt ingen garanti for at det går likevel. Tirsdag spiller England mot Colombia.

Powered by Labrador CMS