LANDSLAGSSTOPPER: SMalling har utviklet seg til å bli en viktig brikke for det engelske landslaget såvel som for United.

Smalling ut med skade

Og Daley Blind kunne glise bredest i møtet med David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

ITALIA – ENGLAND 1-1:

Det var ingenting å juble over for United i Torino tirsdag kveld.

Ok, Wayne Rooney leverte en grei nok kamp. Han traff tverrliggeren tidlig og var nær mål i 2. omgang, men måtte gå målløs av banen denne gangen. Dermed ligger han fortsatt et par mål bak Sir Bobby Charlton i kampen om toppscorertittelen for England gjennom historien. Michael Carricks innhopp var også meget bra.

Hjernerystelse?

Da var det tristere for United at Chris Smalling måtte ut med skade etter 42 minutter. Etterpå ble det rapportert at han følte seg «uvel», og noen rapporter mente at det handlet om en hoderystelse. Så er det foreløpig uklart om det får konsekvenser for lørdagens hjemmekamp mot Aston Villa.

Samtidig valgte Roy Hodgson å plassere Phil Jones som defensiv midtbanespiller frem til Smalling ble skadet. Sånn sett kan man si at United mistet den ene av de to midtstopperne som har fungert den siste tiden med en smell, mens den andre måtte inn i en annen rolle enn den han har i United.

Michael Carrick kom inn for skadde Smalling og bidro sterkt til at England kom seg høyere i banen, mens Phil Jones hadde en atskillig bedre kamp som midtstopper enn som defensiv midtbanespiller. I sistnevnte rolle hadde han blant annet skylda for at italienske Chiellini fikk lagt inn før Italias 1-0-mål.

Innytter Andros Townsend reddet 1-1 for England med et glimrende langskudd drøye 10 minutter før full tid.

Baklengs for De Gea

degea456

Daley Blind dekket den defensive midtbanerollen for nederlenderne. Det var Blinds 24. A-landskamp, mens De Gea står med fire A-landskamper for Spania etter tirsdagens opptreden.

Ellers gjorde United-aktuelle Memphis Depay nok en god kamp for Nederland.

Powered by Labrador CMS