LESERBREV: Stopp sutringen!

– Vi ligger på tredjeplass, så det er ingen grunn til å klage, mener dagens leserskribent.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker united.no leserbrev til nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk. Det er et krav at man argumenterer godt og tåler kommentarer på innlegget. Send leserbrev til [email protected]. Oppgi fullt navn og alder, og fortell hvor lenge du har vært fan. Fortell også hvorfor eller hvordan det skjedde. Send gjerne også reisebrev eller skildringer med bilder. Det tar vi VELDIG GJERNE imot.

I dette leserbrevet tar Eilif Johansen et oppgjør med det han omtaler som «sutring»:

Det er ikke måte på sutring man leser på nettsia. Vi har tross alt vunnet fem kamper på rad og ligger på tredjeplass. Vi har spilt uavgjort mot Chelsea, slått Arsenal og tapt mot City med ti mann.

Selv under SAF hadde vi en rekke dårlige kamper, men vant. Når vi ser på skadesituasjonen synes det som om mange skyver den bak mål.

La gå med at spillet ikke er godt, men de andre lagene taper jo også, noe som gjør at vi ligger på tredjeplass.

Jeg biter negler, forbanner og rister på hodet av totalt unødvendige støttepasninger og livsfarlig tversoverspill på egen halvdel. Men for hver seier sender jeg tilgivende tanker til synderne.

Det kan se ut som  de pessimistene som sutrer er de samme som i fjor forlangte  Moyes’ hode på et fat i september. Jeg betrakter meg sjøl som fotballkverulant med sterke følelser, men United-hjertet er mykt som smør. Gjør hverdagen lysere ved å se alle de positive tingene, men slutt aldri med å stille krav.

Med en stor fotballhilsen,

Eilif Johansen

Powered by Labrador CMS