– Perfekt seier!

Edwin van der Sar er fornøyd med at United fikk hvilt spillere i dagens kamp. Nå håper veteranen at United har lært siden forrige møte med Barcelona.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United fikk en behagelig aften på Old Trafford i kveld, etter å ha tatt med seg en 2-0-ledelse fra Tyskland fra første kamp. Den nederlandske veteranen, som nå ligger an til å bli den eldste spilleren i en Champions League-finale, er glad for at United kunne avansere til finalen samtidig som spillere kunne hviles foran søndagens ‘seriefinale’ mot Chelsea.

– Det var perfekt. Etter den første kampen hadde vi et utgangspunkt som gjorde at vi kunne gjøre forandringer på laget, og holde de fleste spillerne friske og raske foran søndagens storkamp, fortalte Van der Sar til ITV1 etter kampslutt.

Van der Sar har bestemt seg for å legge hanskene på hylla til sommeren. Dermed kommer finalen mot Barcelona til å bli hans siste offisielle fotballkamp. Veteranen er forberedt på en tøff sistekamp, men håper United har lært nok til å revansjere tapet fra finalen for to år siden.

– Barcelona spiller eksepsjonelt god fotball, og selvsagt kommer det til å bli vanskelig – noe de viste oss i finalen i 2009.

– Vi må vise at vi har lært en lekse av den kampen, og være bedre forberedt, avslutter Van der Sar.

Powered by Labrador CMS