Optimistiske veteraner

– Man slår seg ikke til ro med å være nest best i denne klubben, sier Scholes om Uniteds intensjoner etter tapet mot Barcelona. Også Van der Sar tror United kommer sterkt tilbake.

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes har fortalt at det kun lå fysiske årsaker bak hans avgjørelse om å legge opp. Han avfeier at Barcelona-tapet var en avgjørende faktor, og tror han ikke ville vært alene om å legge skoene på hylla om man kun skulle basere en slik avgjørelse på Barcelona-kampen.

– Hvis man kun baserte seg på den ene kampen, tror jeg 15 av oss ville lagt opp, sier Scholes ifølge Sportinglife, og inrømmer at United tapte mot et bedre lag i Champions League-finalen: – Det gjør at man faktisk begynner å tenke at det er det nivået man må opp på. Og det er absolutt ikke meningsløst å forsøke å komme seg dit.

– Utfordringen for Manchester United vil alltid være å være best i Europa. Man slår seg ikke til ro med å være nest best i denne klubben.

Scholes peker også på kontinuiteten som preger Uniteds arbeid som en av de viktigste suksessfaktorene, og sammenlikner med Chelsea, som nylig sparket Carlo Ancelotti etter kun én sesong uten store titler.

– Man må gi ros til de som driver denne klubben. Chelsea har akkurat sparket manageren, kun ett år etter å ha vunnet The Double.

– Å gi folk tid er det beste man kan gjøre, men ikke mange klubber ser ut til å følge United på det området. Men det er bare bedre for oss. Hvis disse lagene fortsetter å sparke managere er det glimrende, mener Scholes.

VdS: – Vil vokse på det og forbedre seg

Også en annen som har bestemt seg for å legge skoene på hylla, Edwin van der Sar, inrømmer at United tapte mot et bedre lag lørdag for drøyt to uker siden, men er overbevist om at sir Alex og United kommer tilbake.

– Selvsagt vil de vokse på det og forbedre seg neste år – og det må de også gjøre, sier Van der Sar til Talksport.

– For øyeblikket er Barcelona bedre enn oss, og sånn er det noen ganger – noen ganger i livet møter man folk som er bedre enn seg selv – det er det sport handler om. Da må man lære seg hvordan man skal kunne konkurrere mot dem.

– Akkurat nå er vi ikke gode nok, noe som er vondt. Men det er ingen grunn til at laget ikke skal kunne komme tilbake neste år og året etter. Jeg kommer ikke til å være der selv, men jeg kommer til å følge med! Jeg vet at manageren er i stand til å utfordre Barcelona – det kommer til å være en stor motivasjon for ham, avslutter nederlenderen.

Powered by Labrador CMS