Uavgjort for unggutta

Joe van der Sar og Uniteds U13-lag spilte uavgjort 2-2 mot Ajax i det som var starten på far Edwins testimonial i kveld.

Joe startet mellom stengene for United, men hadde lite å gjøre. De unge djevlene åpnet best, men fikk seg en bakoversveis da nederlenderne gikk i ledelsen like før pause i den 2×10 minutter lange kampen.

I andre omgang svarte United ved Callum Gribbin fra straffemerket, men Ajax kom tilbake etter at Joe feilberegnet et frispark. Gribbin sørget imidlertid for balanse i regnskapet da han fikk en hel banehalvdel for seg selv. Spissen rundet keeper og satte ballen sikkert i målet og ordnet 2-2.

Ungguttene åpnet ballet, og skal senere bli etterfulgt av Ajax ’95 – Nederland ’98. Kvelden avsluttes med dagens Ajax-lag mot Edwins Dream Team, hvor flere Røde skal i aksjon.