Gamle helter returnerer

Sheringham, Stam og Van der Sar skal spille veldedighetskamp på Old Trafford igjen.

Publisert Sist oppdatert

Søndag 8. juni blir den årlige Soccer Aid-kampen spilt på Old Trafford, og det er en kamp mellom et engelsk lag (styrt av Soccer Aid-medgrunnlegger, musikkartist og Port Vale-supporter Robbie Williams) og et lag fra resten av verden (som i år blir styrt av en viss José Mourinho).

Teddy Sheringham spiller på det engelske laget, mens nederlenderne Jaap Stam og Edwin van der Sar skal spille for Mourinhos «Rest of the World»-lag. Alle de tre tidligere United-spillerne har vært med i turneringen tidligere.

– Old Trafford er et fantastisk stadionanlegg med all den historien, suksessen og så mange gode minner for meg. Jeg er veldig bestemt, jeg har ikke vunnet dette trofeet, så jeg håper at alle gode ting er tre, sa Stam ifølge ManUtd.com.

– Jamie Redknapp på midtbanen er en på England å passe seg for, og Teddy er fortsatt i ganske god form. Jeg er sikker på at Robbie [Williams] vil være ivrig etter å få seg et mål – kanskje vi setter Jaap på ham! sa Van der Sar.

En rekke kjendiser vil være med på veldedighetskampen, forutenom nevnte Williams er Mark Owen, kjendiskokk Gordon Ramsay og komiker Jack Whitehall bare noen av navnene. På det internasjonale laget er fotballegendene Alessandro del Piero og Andriy Shevchenko blant de andre spillerne.

Både Stam og Sheringham har tidligere utmerket seg med heftige taklinger på motspillere. Under kan du se video av at Jaap Stam takler musiker Olly Murs hardt, mens Teddy Sheringhams grisetakling på Gordon Ramsay vel mest av alt må ha handlet om at Sheringham tydeligvis hadde veldig lyst til å takle Ramsay. Ramsay spiller på det internasjonale laget, og har dermed sjansen til å ta hevn. Det samme har Murs sjansen til med Stam, siden han spiller for det engelske laget.

Om han tør, vel å merke.

Sheringham er på vei inn i fotballen igjen også på andre måter, siden han er ventet å bli ny angrepstrener for gamleklubben West Ham, mens Stam kan være en kandidat til å bli sjef for andrelaget til Ajax.

Powered by Labrador CMS