Sir Alex snakket om Hazard

United-manageren snakket ganske så fritt i et intervju med fransk radio.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren gjennomførte mandag kveld et intervju med den franske radiostasjonen RMC Sport.

Da handlet det selvsagt om «franske» United-ting – blant annet Eden Hazard, Patrice Evra og Laurent Blanc.

Og Ferguson svarte villig.

Om Eden Hazard:

– Ja, jeg så ham mot Lyon (tidligere denne måneden). Men ikke bare ham. Jeg så på to-tre spillere. Det er jobben min å se flest mulig kamper. Men Hazard er en veldig god spiller. Han har en masse kvaliteter, og er spesielt rask de første ti meterne.

– Ble du så imponert at du vil hente ham?

– Jeg er gammel. Jeg kjenner denne type spørsmål…Luis.. (navnet på intervjueren)

Les også: Slik er vidunderbarnet Eden Hazard

Om Laurent Blanc:

(tidligere United-spiller, nå Frankrikes A-landslagstrener)

– Det franske landslaget fremstår mye mer balansert, og har blitt et vinnende lag igjen. Akkurat som i 1998 har de fått en fin balanse mellom unge og eldre spillere.

– Da Laurent spilte i Manchester fulgte han nøye med på våre treningsmetoder. Det var smart, og det er åpenbart at han har kvaliteter som en trener siden han har fått Les Bleus tilbake på vinnersporet.

Om Patrice Evra og skandalen i forrige VM:

– Jeg snakket med Patrice den gangen. Han fikk gjennomgå voldsomt – urettferdig i mine øyne. Han var talsmann for gruppa, og meningene han ga uttrykk for var ikke bare hans egne. Likevel var det han som ble straffet. Han er imidlertid fornøyd nå – spesielt med Laurent som trener.

Om gullkampen med City:

– Det er ikke helt rett (at kampen spilles med de som har penger og de som har «passion» for spillet). Jeg er ikke enig i det. Ja, det er sant at City har blitt rike på en utrolig måte, men en ny eier og penger forandrer ikke nødvendigvis ting. Jeg vil heller si at forskjellen er at vi forsøker å bygge noe med yngre spillere.

Powered by Labrador CMS