Fans sang om Glazer-familien og Woodward: – Jeg fikk det med meg, ja

Supporterne ga uttrykk for sin misnøye med Ed Woodward og Glazer-familien. Det fikk Solskjær med seg, men United-sjefen var mest opptatt av å snakke om at han mener United er på riktig vei.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds klubbdrift har nok ikke vært helt på høyde med måten de aller beste klubbene har blitt drevet på de siste åra, for å si det forsiktig.

Det frustrerer managerne i klubben (hvor spesielt Louis van Gaal har uttalt seg kritisk i ettertid), og det frustrerer også fansen.

Kanskje var det fargen på Norwich-fansens skjerf som inspirerte (ref. kampanjen i 2009/10-sesongen), kanskje var det det at kampen ble avgjort slik at fansen kunne konsentrere seg om andre ting: Uansett var det i alle fall slik at en lett kunne høre sanger som var både anti-Glazer og anti-Woodward på Old Trafford denne lørdagen.

Enkelte av sangene var ganske uskyldige, om at en ønsker dem ut av klubben, mens enkelte av sangene også skal ha vært ganske stygge.

Ole Gunnar Solskjær ble på pressekonferansen etter kampen spurt om dette var noe han og spillerne fikk med seg.

– Jeg er usikker på om spillerne fikk det med seg, men jeg fikk det med meg, ja. Som en klubb må vi holde sammen, vi må være «United», og vi er en familie. Jeg kan bare si at i den tida der jeg har vært her, så har jeg fått støtte fra eierne og fra Ed. De støtter meg, og la oss sørge for å holde sammen.

SOLSKJÆR VET IKKE OM SPILLERNE FIKK MED SEG ROPENE FRA TRIBUNEN: Sannsynligvis er det ikke det han snakker med Andreas Pereira om her.
SOLSKJÆR VET IKKE OM SPILLERNE FIKK MED SEG ROPENE FRA TRIBUNEN: Sannsynligvis er det ikke det han snakker med Andreas Pereira om her.

Som Samuel Luckhurst påpeker, så er det ikke noe nytt at United-manageren får støtte fra supporterne, mens de over han kritiseres, selv om det kanskje var enda mer synlig her enn tidligere.

Solskjær er uansett mest opptatt av å snakke om det han ser på som en god utvikling i klubben.

– Vi er fortsatt med i alle turneringer, vi er fortsatt på femteplass i ligaen, og er høyere oppe på tabellen enn sist sesong.

– Så de må bare tro på meg når jeg sier at jeg føler vi gjør massevis av gode ting bak kulissene. Vi er på vei i riktig retning – dere så gruppa i dag, den innstillingen, innsatsen og arbeidskapasiteten. Det er kjernen i den gruppa fremover.

LES OGSÅ: – Det er dette jeg ønsker meg fra laget mitt

PÅ RIKTIG VEI: Solskjær insisterer på at klubben er på vei i riktig retning
PÅ RIKTIG VEI: Solskjær insisterer på at klubben er på vei i riktig retning

Solskjær gjentok også at han støttes av eierne og Woodward da han ble spurt om Bruno Fernandes-ryktene.

– Jeg kan ikke snakke om folk som spiller for andre klubber, men det jeg må si er at jeg har støtten [ovenfra] til å gjøre noe hvis den riktige tingen dukker opp dette vinduet. Eierne og Ed vet hva vi bygger mot.

Powered by Labrador CMS