– Ser ingen grunn til at United ikke kan gå videre

Han har selv vært med på å slå Barcelona ut av Champions League, da vant Manchester United hele turneringen. Dwight Yorke mener at dette United-laget, på en god dag, kan slå spanjolene.

Publisert Sist oppdatert

Mye av fokuset de siste dagene har vært på den kommende Champions League-kampen mot Barcelona. På onsdag braker det løs på Old Trafford og Dwight Yorke tror at United kan slå Ernesto Valverdes menn, om de leverer en perfekt kamp. 

Den tidligere United-spissen tror ikke det er så lurt å fokusere for mye på å ta ut Messi.

– Jeg tror ikke vi kan stoppe Messi. Fokuset bør heller ligge på vårt eget spill, og vi må spille en nærmest perfekt kamp for å overliste Barcelona, sier Yorke til Manutd.com. 

Yorke forteller videre at om United skal lykkes, er det viktig at laget spiller som et kollektiv.

– Vi vet at Messi er den beste fotballspilleren i vår generasjon, og når man har den mentaliteten (i møte med Messi, red. anm.) vil det bli vanskelig. Men om det kollektive spillet sitter, og vi presterer opp mot potensialet vårt, kan vi ta dem.

LØFTET POKALEN: Dwight Yorke og Andy Cole gikk til topps i Champions League i 1999, i en av Manchester United-historiens største sesonger.

Yorke har selv vært i sentrum av slike oppgjør. For 20 år siden var også Barcelona et hinder på veien mot finalen. Begge kampene endte 3-3, og Yorke scoret to på Camp Nou.

– Man trenger selvfølgelig litt flaks i slike kamper. Om vi har det, og laget leverer på øverste nivå ser jeg ingen grunn til at United ikke kan gå videre. 

Les hele saken og se video-intervjuet her.


BARCELONA-SPESIAL I «OLÉ, OLÉ»:

Powered by Labrador CMS