Alt klart for kamp!

Endelig braker det løs igjen. Riktignok «bare» en treningskamp, men dog.

Publisert Sist oppdatert

66 lange dager etter at 2011/12-sesongen ble avsluttet, ruller omsider fotballen igjen.

Onsdag kveld klokken 20 blåses Uniteds første sommerkamp igang på Moses Madhiba Stadium i Durban, hvor hjemmeheltene fra AmaZulu står klare til å måle krefter med sine berømte motstandere.

Interessante debutanter

For første gang vil vi – etter alt å dømme – få anledning til å se nykommerne Shinji Kagawa og Nick Powell i aksjon for Den røde sak. Til tross for at det kun er snakk om en treningskamp, til og med den første etter en lang ferie, er forventningene store til hva spesielt disse to kan prestere.

Men også flere andre «ferskinger» kan få sin ilddåp i kveldens kamp. 22-mannstroppen Sir Alex har til sin disposisjon under sommerturnéen består av en rekke unge, ubeskrevne blad, hvorav flere antas å få sine muligheter underveis i oppgjøret.

Det er ventet i overkant av 50.000 tilskuere til kampen, som ifølge lokale værmeldere vil bli spilt i skyet oppholdsvær og rundt 13 grader.

Direktesendt på tv

Kampen vises direkte på TV2 PL HD1 og på kanalens alternative web-tv, Sumo, og starter altså klokken 20.00.

LIVE-tekst på united.no

Dersom du ikke har anledning til å se Uniteds sommerdebut, kan du alternativt følge løpende kampoppdatering her på united.no – eller….

Scoringsvarsel på SMS

….du kan melde deg på Supporterklubbens scoringsvarsling via SMS. Send i så fall meldingen United til 2229, og du vil få tilsendt lagoppstilling og scoringsmeldinger, samt en kort pause- og sluttrapport. OBS: Gjelder dessverre kun for norske abonnenter.

Her kan du lese om klubbene United skal møte i sesongoppkjøringen

Powered by Labrador CMS