fans drømmetur

Vinn drømmetur til Drømmenes teater

Har du en spesiell grunn til å få en gratis Manchester-reise til å se United? Eller kanskje du har en venn eller slektning som du mener fortjener det? Nå er sjansen her!

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben har gjort det flere ganger tidligere og nå slår vi til igjen:

Vi deler ut ikke bare én, men to gratis Manchester-turer for å se United på Old Trafford og begge turer er for to personer.

Dette er mulig takket være et meget godhjertet medlem som ønsker å donere penger til disse to gratisreisene til en United-supporter som ellers ikke hadde hatt muligheten til å reise til Manchester.  

Manchester United v Arsenal FC - Premier League
LYSTEN PÅ Å OPPLEVE DETTE?: Marcus Rashford jubler med United-fansen etter scoring mot Arsenal på Old Trafford. Nå kan du få muligheten til å oppleve dette selv. Kanskje er det nettopp du som blir valgt ut til å få reise til Drømmenes teater med vår Drømmetur?

Er du eller noen du kjenner i en situasjon som gjør det å kunne reise til Manchester vanskelig, eller kanskje til og med umulig? Det kan være mange ulike årsaker, eksempelvis stram økonomi, sykdom i familien eller kanskje du eller en du kjenner har gått gjennom en ekstra krevende periode i livet.

I så fall oppfordrer vi deg til å søke.

Kanskje er det nettopp du som vinner en drømmetur til Drømmenes Teater for å se Manchester United. Husk også at vi fra og med denne sesongen har sesongbillett på handikaptribunen. (For rullestolbruker med ledsager).  

Kampen vi har blinket ut er Manchester United hjemme mot Southampton. Per nå står den oppført på lørdag 11. mars, men vi gjør oppmerksom på at kampen kan bli flyttet en dag eller to. Uansett er det denne kampen vi gjennomfører for vårens Drømmetur.

Manchester United v Newcastle United - Premier League
MINNER FOR LIVET: Noen ganger er man heldig og treffer på kaptein Harry Maguire eller andre United-spillere ved Old Trafford.

Personen som har tatt initiativet til dette beundringsverdige stuntet brenner for Manchester United og Supporterklubben. Givers håp at hans bidrag kan glede noen i en ellers kanskje vanskelig hverdag. Den filantropiske giver ønsker absolutt ingenting i gjengjeld, og har bedt om å forbli anonym. 

Dette må du vite og slik søker du:  

DRØMMETUREN  

Manchester United – Southampton 

Søknad om gratistur for to personer til Manchester United – Southampton i mars kan sendes til [email protected] 

Alt du behøver gjøre er å gi en kort beskrivelse for hvorfor du eller en du kjenner fortjener å vinne vårens Drømmetur.  

Vi deler altså ut to drømmereiser, begge for to personer der fly, hotell og kampbillett blir dekket.  

Søkefrist 16. desember 2022.

Vinner blir kontaktet før jul. 

Hva er «DRØMMETUREN»? 

Supporterklubben har opprettet et reisefond og bidrar også til Drømmeturen økonomisk. Hvis det er andre som også ønsker å være med på prosjektet, kan du ta kontakt med [email protected] 

Powered by Labrador CMS