Stand - Oslo 2023

Slik blir salget av drakter og andre effekter når United er i Oslo

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har mange benyttet seg av sjansen til å kjøpe drakter og andre United-effekter i forbindelse med Manchester Uniteds turer til Oslo, og også i år kan en støtte Supporterklubben ved å kjøpe effektene sine fra våre salgsboder både tirsdagen og onsdagen (altså kampdagen).

Salget i Oslo sentrum starter tirsdag klokka 11.00 da Scotsman i Karl Johans gate åpner, og vår salgsbod vil da som vanlig være like utenfor puben. Salget der varer til klokka 19.00.

På kampdagen vil salget naturlig nok foregå utenfor Ullevaal Stadion, og også denne dagen starter salget klokka 11.00 (kampstart mot Leeds er klokka 17.00).

Salget varer da til 20.00, altså en god stund etter kampslutt.

Supporterklubbens salgstelt kommer til å være på samme sted som i fjor, nemlig utenfor «Dråpen»-bygningen som ligger nærmest T-banestasjonen (se bildet under).

LES OGSÅ: United kommer – dette skjer i Oslo tirsdagen og onsdagen

effektsalgullev
SALGSTELT UTENFOR STADION: Til høyre i bildet ser dere «Dråpen»-bygningen (Sognsveien 73), med våre salgstelt foran seg. Det er forresten uvisst hvorfor Peter Crouch tilsynelatende har forvillet seg inn på området.

I salgsbodene våre blir det salg av både drakter, capser, skjerf, flagg og et par småting til, ifølge Stig Ersvær, som er ansvarlig for salg av supporterutstyr i Supporterklubben.

– Skal du ha deg trøye med trykk, så leverer vi med spillernavn og nummer. Dessverre kan vi ikke levere trøyer med eget navn, så de må bestilles i nettbutikken. Spillernumrene er heller ikke bekreftet ennå, så det kjøper man på eget ansvar. Vi regner med at de fleste spillerne beholder sine nummer, og størst usikkerhet akkurat nå er det rundt spillere som Garnacho og Varane. Vi har et godt samarbeid med Avery Dennison i Gaupne, som leverer trykk til hele Premier League, og de stiller denne gang med maskiner og trykk til oss, sier Ersvær.

Han tror på «stor, stor pågang», og oppfordrer til å ta med tålmodighet og godt humør om en skal ha trøye med trykk, og forsikrer oss ellers om at Supporterklubben har forberedt seg så godt som mulig på pågangen. 

LES OGSÅ: Siste billettslipp til Oslo-kampen

unitedprogram2
Powered by Labrador CMS