SLO GJENNOM: 1991/92-sesongen ble Ryan Giggs sitt store gjennombrudd.

– Falt for designet

DRAKTKÅRINGEN: Vinneren av den nye adidas-drakten har sans for venstrevinger.

Publisert Sist oppdatert

Petter Solbakken Boot ble trukket ut som vinner av den nye bortedrakten fra adidas etter at nærmere 3000 av dere hadde avlagt stemme i kåringen av den peneste bortedrakten.

Og i motsetningen til det store flertallet, hadde ikke Petter en drakt av nyere dato som sin favoritt.

VINNEREN: Petter Solbakken Boot ble trukket ut som vinner av den nye adidas-drakten etter å ha stemt på bortedrakten fra 1990-92
VINNEREN: Petter Solbakken Boot ble trukket ut som vinner av den nye adidas-drakten etter å ha stemt på bortedrakten fra 1990-92

– Jeg falt for bortedrakten fra 1990-92. Den hadde et ganske spenstig design som skiller seg klart ut fra resten, røper 15-åringen fra Seimsfoss i Kvinnherad.

Syv år gammel fikk Petter en United-drakt av morfaren og dermed var valget av favorittklubb enkelt.

Nå valgte ikke Petter den blåhvite bortedrakten fra forrige adidas-epoke fordi det var Ryan Giggs som var avbildet, men Petter avslører at han er svak for venstrekanter.

– Jeg spiller selv venstreving for Rosendal Gutter 16 og favorittspilleren min i United er Anthony Martial. Han har vært Uniteds beste spiller denne sesongen og er et enormt talent, sier Petter.

Petter synes United ser adskillig bedre ut dene sesongen sammenlignet med fjoråret, men er usikker på om Louis van Gaal råder over en stall som er sterk nok til å gå helt til topps i ligaen denne sesongen.

– Jeg mistenker at City blir for sterke og at United må ta til takke med andreplassen. Men jeg håper naturligvis at jeg tar feil og at vi klatrer helt til topps, sier han.  

Powered by Labrador CMS