– Komfortabel og pen

Her er spillernes kommentarer om den nye drakten.

Publisert Sist oppdatert

Neste sesongs drakt er nå offisielt lansert, og spillerne virker fornøyde. Her er deres kommentarer:

– Jeg synes den nye drakten ser veldig bra ut og reflekterer alt United står for. Det er en fantastisk bonus at den er laget av resirkulerte matrialer. Jeg liker at den er laget av vannflasker, fordi det betyr at fansen som kjøper drakten hjelper også miljøet, sier Gary Neville til ManUtd.com.

– Den er veldig fin og komfortabel, og jeg håper vi kan vinne alle troféene med denne drakten. Jeg liker at Nike har skrevet «Believe» på innsiden av drakten bak logoen. Man må alltid respektere United-drakten og jeg håper vi får mye suksess i denne, sier Patrice Evra.

– Følelsen og komforten er det viktigste med en drakt, og denne føles bra. Den er ikke stram rundt nakken, noe som gir deg frihet og jeg liker veldig godt at den har krage. Jeg gleder meg til å bruke den og forhåpentligvis scorer jeg noen mål, sier Wayne Rooney.

– Drakten ser veldig lys ut; jeg liker den og gleder meg til å bruke den. Den føles bra og jeg er sikker på at den blir populær hos fansen, sier Ji-sung Park.

– Man vinner ikke kamper på grunn av en drakt, men denne føles definitivt komfortabel ut. Så lenge den er rød, hvit og svart liker jeg den. Jeg håper det er en drakt som gir oss mye hell og ære, sier Dimitar Berbatov.

Hva mener du om den nye drakten? Logg deg inn og kommentér under!

Powered by Labrador CMS