14/15-trøyen i salg

Da er neste sesongs United-trøye kommet til Bergen og vi er klare for salgsstart onsdag 16. juli.

Publisert Sist oppdatert

Årets trøye, som altså blir den siste Nike-trøyen, har fått en god mottakelse fra supporterne.

Forhåndsbestillinger vil bli prioritert og sendt ut forløpende denne uken. I tillegg kan drakten kjøpes i vår butikk i Strandgaten i Bergen. Butikken holder åpent fra kl. 10.00 – 19.00 onsdag 16. og torsdag 17. juli.

– Vi er godt forberedt og skal få ut alle forhåndsordrer i løpet av denne uken, sier Daglig leder Bernt Hjørnevik til united.no. Der er noen få størrelser som mangler ved første levering, men vi håper at disse blir levert i neste uke.

Som vanlig er de fleste bestillingene trøyer med navn og nummer. I en periode hvor rykter om spillerkjøp og salg florerer, er det alltid en sjanse å ta ved å bestille trøyer med trykk.

–  Vi føler at noen spillernavn og nummer er tryggere å trykke på enn andre. Spillere som Mata, Rooney og van Persie er bestselgere og vi regner deres spillernummer som sikre foran neste sesong. En annen populær spiller er Januzaj. Her antar vi at han skifter nummer, og kommer ikke til å trykke trøyer før bekreftelse kommer på spillernumre, sier Bernt videre. Dessverre kommer ikke endelig bekreftelse på neste sesongs spillerliste før fredag 15. august.

Sesongens United-trøye kan du bestille her.

En rekke andre nyheter

Supporterklubben har også fått inn en masse andre nyheter fra Nike. Treningssortimentet er på plass og her er der mye å velge blant.

– Vi har fått noen henvendelser om hvorfor det er AON som pryder treningstøyet, og ikke Chevrolet. Det er fordi det er AON som sponser alt Manchester United-treningstøy, og også selve treningsanlegget på Carrington, hvis navn er AON Training Complex.

Her er oversikt over nyheter som er på lager.

 Spennende Adidas-avtale

Uniteds nye drakt kommer i salg samtidig som United lanserte en ny, og grensesprengende, drakt-avtale med Adidas.

– Draktavtalen som ble offentliggjort mandag er helt unik i fotballsammenheng. Det viser hvilken fantastisk posisjon Manchester United har i fotballverden, fortsetter Bernt.

– Det var litt overraskende at Nike kastet inn håndkleet, men det skal bli spennende å samarbeide med Adidas igjen. United og Adidas har tidligere hatt et tett samarbeid, og vi vet at det er mange supportere som allerede gleder seg til å se trøyen for 2015/16-sesongen.

Powered by Labrador CMS