– Vet ikke om noen av dem kommer til å være tilgjengelige

Publisert Sist oppdatert

Axel Tuanzebe ble nesten målscorer mot Real Sociedad, men VAR grep inn og fikk dommeren til å se nærmere på situasjonen som så ut til å ha gitt United en 1-0-ledelse.

Han spilte én omgang mot La Real, og den omgangen spilte han på den sentrale midtbanen.

Det passet seg rett og slett best slik med tanke på hvilke spillere Solskjær ville hvile, i tillegg til at United-manageren ikke ville ha et rødt kort på Fred i en kamp hvor United hadde full kontroll, og hvor United har få alternativer der på

Etter kampen lurte Stewart Gardner fra MUTV på om Tuanzebe kan være et alternativ i den posisjonen.

– Ja, det var derfor han spilte der. Det er den type posisjon nå: plutselig fikk vi skader på Donny, Scott, Paul, og vi har hatt veldig mange i den posisjonen før det. Nå må vi se på andre alternativer, for jeg vet ikke om noen av dem kommer til å være tilgjengelige… Paul kommer definitivt ikke til å være det, men jeg vet ikke med Donny og Scott, sa Solskjær – som ikke presiserte spesifikt om han snakket om helgas Chelsea-kamp, men det er vel all grunn til å tro det.

USIKRE KORT FØR HELGA: Scott McTominay og Donny van de Beek.

Mot Real Sociedad ble Daniel James byttet ut litt før timen var spilt, tilsynelatende etter å ha fått det litt vondt.

Solskjær beskrev det som «he had a tweak», og fulgte opp med følgende beskjed:

– Med den intensiteten han jobber i, så kunne han kjenne noe, så vi håper det ikke er noe alvorlig. Det ga Amad en sjanse til å få rundt en halvtime.

Til BT Sport sa Solskjær at Paul Pogba fortsatt er noen uker unna. Det er strengt tatt ikke ny informasjon, da nordmannen i forrige uke uttalte at Pogba ikke ville være tilbake før i mars.

Powered by Labrador CMS