shawt

Shaw og Van de Beek ute mot Sociedad?

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw startet sesongen på venstrebacken for United, men på 0-4 ved pause mot Brentford ble han tatt av. Etterpå har plassen tilhørt Tyrell Malacia.

Shaw stod også over én kamp med en smell før han var tilbake på benken i Arsenal-kampen sist.

De fleste hadde derfor forventet at Shaw skulle returnere til førsteelleveren i torsdagens Europa League-kamp mot Real Sociedad, men de bildene som er sluppet fra Uniteds treninger tirsdag og onsdag gjør det hele mer usikkert.

Shaw var nemlig ikke på noen av bildene som klubben offentliggjorde fra tirsdagens trening. Så var han heller ikke å se på den økta som mediene fikk følge på Carrington onsdag.

Det er også verdt å nevne at Donny van de Beek heller ikke var å se tirsdag eller onsdag, og han har jo vært forventet inn på midtbanen, kanskje i Bruno Fernandes-rollen.

Van de Beek manglet også i Arsenal-troppen grunnet en smell.

Manchester United v Atletico Madrid - Pre-Season Friendly

Det betyr ikke at de to garantert er ute. Mediene har kun tilgang til en liten del av treningen, og de kan ha sluttet seg til troppen senere.

Aaron Wan-Bissaka var tilbake på trening igjen. Victor Lindelöf trente også.

Unggutta Tyler Fredricson (stopper), Kobbie Mainoo (sentral midtbane) og Charlie McNeill (spiss) var med på onsdagens trening, sammen med blant annet Zidane Iqbal (sentral midtbane) som lenge nå har trent jevnlig med førstelaget.

Så bekreftet Erik ten Hag onsdag at Anthony Martial fortsatt er uaktuell for United. Han har ikke begynt å trene med resten av spillergruppa.

TIPP LAGET, VINN DRAKT: Frist for Sociedad-kampen er 12.00 torsdag

Disse utespillerne ble sett på trening onsdag:

Forsvar: Maguire, Dalot, Varane, Wan-Bissaka, Fredricson, Lindelöf, Martinez, Malacia

Midtbane: McTominay, Casemiro, Eriksen, Fernandes, Iqbal, Fred, Mainoo,

Angrep: Elanga, Rashford, Sancho, Garnacho, Antony, Ronaldo, McNeill

Powered by Labrador CMS