Dømmer på Emirates

Første gangen han dømmer United i toppkamp.

Publisert Sist oppdatert

Anthony Taylor har blitt tildelt ansvaret for å dømme Arsenal-Manchester United i Nord-London på søndag, noe som er aller første gang Taylor dømmer en stor United-kamp.

Heldigvis for dommeren er dette stort sett en langt enklere jobb enn før. De første årene av dette årtusenet ville det vært fordelaktig med både rustning og fredsmeglerbakgrunn i dette oppgjøret, men det har roet seg kraftig ned.

Taylor har dømt ni offisielle United-kamper. Sju av kampene har endt med seier, mens to har endt med tap. Forrige gang Taylor dømte oss var i hjemmetapet mot West Bromwich i mai, da han også ga oss et straffespark som Van Persie misset på.

Taylor er fra Wythenshawe i Manchester, men er ikke supporter av noen av de store Manchester-lagene av den grunn: Altrincham er hans favorittlag.

Taylor får med seg John Brooks og Lee Betts på linjene, mens Roger East er fjerdedommer.

Viktor Kassai dømmer United i midtuka mot Wolfsburg. Det gjorde han også forrige gang de besøkte Old Trafford, og også den gangen var det 30. september kampen ble spilt. United vant da 2-1 etter mål av Giggs og Carrick.

kassai_viktor
DØMMER MOT WOLFSBURG: Viktor Kassai.
Powered by Labrador CMS