Disse dømmer United

Premier League har allerede satt opp dommernes gjøremålslister for julen 2011.

Publisert Sist oppdatert
At Howard Webb har fått ansvaret for søndagens oppgjør mellom United og QPR på Loftus Road, ble vi oppdatert på allerede mandag ettermiddag.
Og nå følger Premier League opp med oversikt over dommerutnevnelsene til neste onsdags møte med Fulham på Craven Cottage, og til hjemmemøtet med Wigan Athletic på 2. juledag.

Fulham – Manchester United

Craven Cottage, onsdag 21. desember kl. 21.00

Av PLs liste fremgår det at Mark Halsey er blitt tildelt fløyteansvar for oppgjøret mot Fulham, Uniteds andre tur til London på fire dager. Halsey, som var mannen i midten også da United beseiret Everton på Goodison Park tidligere i høst, regnes som moderat med kortene. Denne sesongen har han delt ut til sammen 27 eksemplarer på ti kamper, tre av dem i nevnte oppgjør, og samtlige til Everton-spillere. Videre nøyde han seg med 69 kort på 34 kamper i forrige sesong – 68 gule og ett rødt. Det er tall som lar seg høre.

Manchester United – Wigan

Old Trafford, mandag 26. desember kl. 16.00

La deg ikke lure av dette gliset! Phil Dowd, mannen som skal dømme hjemmekampen mot Wigan, må sies å være Mark Halseys rake motsetning. Pipeblåseren fra Staffordshire dømte bare fire flere kamper enn sin kollega i forrige sesong, men fisket frem 82 flere kort! 12 av de 151 var røde!Denne sesongen kan det virke som om mannen har roet seg noe ned. Riktignok innledet han med syv gule under Community Shield på Wembley – fire av dem til United-spillere, men bortsett fra den kampen har han «bare» flashet ut 58 stykker på 13 opptredener – ett av dem rødt. Til Dowds pluss skal sies at United har vunnet de to gangene han har vært i aksjon i høst: 3-2 mot City på Wembley, og 3-1 over Chelsea på Old Trafford.
Powered by Labrador CMS